Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
Azért kár ''sértegetni'' , (bocsánat, nem ez a jó szó) bárkit is. A tények, azok tények. De lássuk be, nem mindneki a motor miatt vesz Mercedest.
Másfelől meg az is igaz, hogy mindannyian akik itt mp3 lejátszó tulajdonosként írunk, azt vettük meg, ami nekünk legjobban tetszett. Kinek a hangminőség, kinek a design, kinek a szines kijelző miatt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Macilaci457
őstag
Válaszok vegyesen:
''Szvsz azért nincs az iTunes ellen nagy sírás-rívás, mert használható, sőt kifejezetten jól tudom kezelni vele a zenéimet...''
Korrekt. Nem is az itunest bántanám, (az egy alkalmazás) ha Itunes (vagy bármi) mellett Total Commander is tudna rá másolni. Mindössze ennyi.
''... és az fel sem merül benned, hogy a tulajdonosok ... végigolvasták a fellelhető termékek specifikációit, majd végignézték és meghalgatták ..., és ez alapján a márkanévtől függetlenül kiválasztották...''
Szerintem is kizárt!
''Pl. azt, hogy amikor a rádiót hiányolom az ipodból, az ipodosok jönnek, hogy persze, jó hogy nem akarok bele...''
Apple azt mondja, van minden tartozék, csak meg kell venni.
Szóval picit olyan, bemész a szalonba, veszel egy autót. Ha tetszik, akkor vehetsz bele hátsó ülést, vagy letekerhető ablakot. De csak ha nem autózásra akarod használni.
''mutass nekem 4gbsflashes alternatívát 73Kért!''
Bruttó? 38k-ért Sd-vel bővíthető, és 3x 12k/db SD kártya...
És a fényképezőbe is van egy rakás tartalék. Meg a laptoppal is tudom olvasni/írni az SD-t. Na?
vili13: Ezzel a Rockbox fw-el lehet rá normálisan másolni zenét is? -
Macilaci457
őstag
Nekem az a bajom, hogy pl. azok az ipod használók akik szintén érzik hogy nem jó hogy nem lehet csak spec. szoftverrel zenét másolni, miért nem panaszkodnak Appleéknál. Leírhatták volna, a történetet, amikor átballagtak legjobb haverjukhoz, rádugták a számítógépére a lejátszót, de kiderült, hogy nincs neki Itunes, ezért lőttek az új zenekari próba felvételeinek.
Az egérmozi engem sem hat meg, előbb vennék lcd kijelzős cuccot AA-s akksival, mint csoda OLED lejátszót cserélhetetlen li-ion akksival.
Erről tudni kell, hogy akksi utánpótlás az apple-nél van, és ha nem Magyarországon veszed meg, még nem is vészes.
Lehet alapból gyűlölni az Apple-t, én nem teszem, mert ha nem kellene installálni a másoláshoz, lehet hogy egy NANO-val mászkálnák!!!
Valaki írta, hogy csak annyi nyűg, mint amikor videókártya drivert kell telepíteni.
1. az én videókártyámat a windows is felismeri!
2. a videókártyát nem rakosgatom haver, egyetem, testvér, stb. számítógépébe.
Másrészről ennyi erővel már tehette volna hardware kulcsossá a lejátszót, hogy csak a TE számítógépeden tudjál amúgy is bármit csinálni vele. -
Macilaci457
őstag
Hülye kérdés MAC usereknek:
Ez most komoly. Van Windowsra is Quicktime player. Hogy a jó égbe lehet azon megnézni egy filmet, mert nincs fullscreen, csak 1x, 2x, stb nagyítás! Mi a megoldás? A választ privátban is elfogadom.
[Szerkesztve] -
Macilaci457
őstag
Előbb utóbb az Itunes (vagy hasonló) be lesz gyömöszölve a Windows-ba is, és akkor az is úgy fog működni mint bármi más. De én azt is utálom, hogy az Explorert belerakták, mert webre soha nem használom. Kiszedni meg öngyilkosság.
[Szerkesztve] -
Macilaci457
őstag
válasz
Race-Face #73 üzenetére
Belátom, vannak olyan típusú emberek, akik így szeretnek zenét hallgatni:
-feltöltöm a kedvenc zenéimet
-rendezem stílus, stb szerint
-összeállítom a hangulatomnak megfelelő pl.-et
-stb.
Én az a fajta vagyok, aki bárhol, bármenyik számítógépbe be akarom dugni a kütyüt, installálás nélkül ráönteni a fájlokat, zenéket, és ha megunok valamit, nyomok egy SKIP-et. Winamp-ot használok, de még életemben nem mentettem el pl.-et.... A media library meg még mindíg nem olyan nekem, mint amikor behúzok egy könyvrátat ahogy van, és hagy szóljon. Hozzáteszem, válogtásokat, mixeket nem hallgatok. Ha meg akarok hallgatni egy albumot, akkor úgy teszem, mint ha a cd-t tenném fel. Mincs Playlist, nincsenek válogatott micsodák, nincsenek mixek, és nincs okom panaszra. -
Macilaci457
őstag
Most lehet hogy nem ért sokmindenki egyet, de van egy rövidke gondolatom, én ezt gondolom az apple-ról, még ha vicces is, akkor fogjátok fel kabarénak:
Az Apple kicsit hasonlít a ''mindent el lehet adni'' projekthez
Csinálunk 1 gombos egeret, ami sehol sincs máshol. Csinálunk lejátszót, amire csak a mi szoftverünkkel lehet zenét másolni
. Csinálunk displayt, ami nem működik csak egy bizonyos kártyával
(volt ilyen).
És mi történik? Az emberek megveszik!!!Ez tiszta pszichologia!
Röhelyes, de bejön!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest