- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
rlazol
veterán
nem tudok több okosat mondani. Keresd fel az alaplapod gyártójának honlapját, talán ott találsz tesztprogramokat illetve a www.motherboard.com - on is érdemes lehet körülnézni. De ha a rendsuer csak bizonyos játékok setupja közben akad ki, akkor kizárhatod. Ellenben én itt most meggyanusítanám a CD-olvasót. Amikor én még viszonylag többet játszottam, akkoriban szinte minden játéknak volt ''mumusa'' - olyan meghajtó, amivel az istennek se ment.
-
rlazol
veterán
Nem vagyok nagy gamer (hogy finom legyek és nőies), de azért belepofázom, más még úgyse tette meg, időm meg van. :)
A hardver hibája természetesen felmerül, de én rögtön vissza is nyomom a házba, amennyiben mindannyiunk kedvenc XP-je csendes magányában különösebb gond nélkül elfut a végtelen bináris szilikon-sztrádán. Más kérdés, hogy az a sztráda vajon nem egy egyszerű földút-e, vagyishogy elég erős-e a medve a málnához (mármint a proci+ram+miegymás a kérdéses játékokhoz?).
Azt írtad, hogy az XP ua mint Öcsinél- ezt kevéssé hiszem el. Eleve a különböző konfig miatt más driverek vannak állandóak betöltve szerelmetes lelkébe nekije. A többiről nem is beszélve - ServicePackok (!), popup tiltók, letöltéssegítők, firewall és társai a kozmikus sugárzással egyesülve gonosz dolgokat művelhetnek. Corrupted - valami nem szabályosan módosítva... Hardvercserénél szépen és okosan eltávolítottad a betegeket előbb szoftveresen majd fizikailag? Nincs valami gonoszul letiltva?
Meglátásom szerint összeségében 4 út áll előtted:
1, alkohol (kiegészítőként feltétlenül javasolt :) )
2, vársz, amíg valaki nálam okosabb bölcset szól és úgy marad
3, megkérded öcsédet, esetleg felülvizsgálod, mi a különbség
4, windows reinstall és ugrás az 1-esre... :)
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest