- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Keresek olyan alaplapot, amin van PCI-E foglalat illetve DDR1-es memória foglalat. Tökéletesen mindegy, hogy AMD vagy Intel procit fogad!
Minél olcsóbb annál jobb
-
Bull Boss
őstag
2X256MB Kingmax DDR333 Revoltec Rézbordával -3K
-
F1r3b1rd
tag
Navigációban jártasabbakat kérdezném: az Alcor márkájú gps cuccok mennyire érik meg a pénzünket ?
-
ikiviki
aktív tag
Nokia E65 függetlenül eladó.
Adok hozzá: - dobozt - töltőt - telefont - HDS-3 sztereó fülhallgatót - DKU-3 USB-kábelt - egy 512-es MicroSD kártyát+átalakitóval. Garancia már nincs, a szoftvere a legfrisebb verziós,
Ár:16E
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
sly105
aktív tag
ELADÓ egy karácsonyra vásárolt SAPPHIRE RADEON HD3650-es 512 mb-os AGP-s videókártya
.A KÁRTYÁT MEGRONGÁLTÁK DE JFOX KOLLÉGA SZAKSZERŰEN JAVÍTOTTA!!
Sajnos a 2 DVI csati közül csak az alsó működik de egyébbként kifogástalanul szuperál.
Ezért az Ára csak 5000 ft.Eladó!!
Canon ip2000 nyomtató , kicsit csíkoz .De az is lehet hogy hozzáértő ember megfelelő vegyszerekkel akár ki is tudja tisztítani. Rendszeres időközönként nyomtatok vele hogy a fej nehogy beszáradjon!Van benne még valamennyi tinta is tehát kipróbálható.Olcsó, gazdaságos üzemeltetés kb:300 ft bele a patron a színes is és a fekete is.Ára :5000ft alku képes
FIGYELEM !! mivel nem használom minden nap ezért egyre romlik az állapota.!!!Vegyétek vigyétek!!!!!!!!!
VW Golf 4 jel nélküli rács ára: 3000 ft
Összecsukható esernyőbabakocsi 4000 ft
csere is játszik Xbox 360 -as motyókraÉn sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
KukkSteve
senior tag
Hali!
Valaki nem tud miskolc közelében 1-1,5tbos új, vagy garis, 7200RPm-es wincsit?
Persze jóárasított érdekelneA számom az adatlapomon. ;)
-
vepe
őstag
Kellene szerdáig:
-Halk 775-ös hűtő
-2x1gb ddr2/800 memória... -
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
ati012
őstag
Újszerű, heti 2 órát használt P4-es számítógépeink:
Albacomp: Intel C. 1,7 GHz / 256 MB / 20 GB / álló ATX ===> 10.000 Ft
Albacomp: Intel C. 1,7 GHz / 256 MB / 30 GB / álló ATX ===> 11.000 Ft
Albacomp: Intel C. 1,7 GHz / 256 MB / 40 GB / álló ATX ===> 12.000 Ft
Albacomp: Intel C. 2,4 GHz / 256 MB / 40 GB / álló ATX ===> 13.000 Ft
Compaq D31D: Intel C. 2,4 GHz / 256 MB / 40 GB / fekvő ATX ===> 12.500 Ft
FSC e5600: AMD A. 3000+ / 512MB / 80 GB / DVD / fekvő ATX ===> 17.000 Ft
15" CRT monitorok 1500 Ft / db-tól;
17" CRT monitorok 3000 Ft / db-tól.
PS/2-es billentyűzetek 350 Ft / db-tól;
PS/2-es egerek 350 Ft / db-tól (ajándék egérpad)Privit írj, azt hamarabb észreveszem!
-
Mr.Csizmás
titán
tiszteletem!
offtopic miskolci kérdéssel szeretném zaklatni a t. Társaságot
Miskolctapolcára megyünk üdülni, ott hol érdemes enni étteremben? (ami nem drága, és adnak is kaját)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ronyman
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #17020 üzenetére
Azt nem tudom, hogy hol érdemes enni, mert nem szoktam azon a környéken kajálni. De ha már itt lesztek, gondolom meglátogatjátok a Barlangfürdőt is. Egy dologra ügyeljetek! A ruhásszekrény kulcsára vigyázzatok, mert könnyen el lehet hagyni! Bár már többször voltam a Barlangfürdőben, de tegnap először esett meg, hogy elhagytuk a kulcsot. Kézre patentolható. Nem is értem hogy eshetett le a vízben a kezemről(2 helyen is megpatentoltam). Nekem tökéletesen biztonságosnak tűnt! Erre az információnál közölték, hogy no para, sokan járnak így !!! - Hát ez engem nem vigasztalt. Találtam egy kulcsot, de az meg nem a miénk volt. A végül meglett, de egyikünknek ott kellett szobrozni a szekrénynél, nehogy valaki kinyissa addig még én a kulcsot keresem. Figyeljetek oda! Amúgy én úgy tudom, hogy Tőlünk Felsőzsolcáról oda költözött a környékre a La Rosa pizzéria.- Erről a Miskolciak szerintem több tájékoztatást tudnak adni. Nem csak pizza van náluk, hanem mindenféle kaja is. Olcsók és nagy adagokat adnak. - legalábbis még itt voltak Felsőzsolcán addig jól főztek.
-
elistvan
őstag
Hát, én nem fordultam meg személy szerint sokszor arrafelé, de tapasztalataim alapján vagy eszel ott, és fizetsz sokat, vagy bemész a belvárosba és eszel kevesebbért. Szemere környékén mintha lennének jó helyek. Vagy a Főzelékfaló ha még megvan a Bláthy környékén a Selyemréten. Illetve ha pizza (van más is) akkor nálam a Babylon a non-plus ultra. Jó adagok, kedves kiszolgálás és nem drágák egyáltalán. A Levente vezér úton van. Ha Miskolcra jössz a 26osról a Tesco felől (Szentpéteri kapu) akkor jobb oldalt a Kórház és a Búza tér közt félúton. Vagy ha netán ellátogattok Edelénybe akkor a Templomkert vendéglő a Miklós Gyula úton.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
szapeti
tag
Nekem ez a kedvencem tapolcán, még egyetemista koromban sokat jártunk ide. Kerthelyiség, kellemes környezet, jó és sok kaja,szolíd árak. Hozzáteszem hogy én két éve voltam itt utoljára, a véleményem az akkori állapotot tükrözi.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Tusculanum, ahogy szapeti írta - ár/teljesítmény viszonya a legjobb Tapolcán.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
jFox
addikt
Én is a Tusculanum-ot tudomjavasolni, bőséges adagot ad(t)nak, legalább is 3-év e amikor utoljár voltam ott. De ha olcsóbbra vágysz - bár a Tusculánum sem kifejezetten drága - a régi Tapolcai strand oldalában van egy kis vendéglő azt hiszen Nádas kisvendéglő a neve, de legalábbis nádas a teteje. Ott is finoman főznek, és nem drága. Bár ott is már régen voltam.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Vangelis
félisten
ATI radeon 5770 es VGA eladó. 1GB/DDR5
További érdeklődés privátban.
Garancia számla nevedre.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
-
lemcsi
tag
Jabilba 9-töl megyek raktárosnak, 110K+pótlékok+utiköltség térités,+5k étkezési hülyeség.
Ha csak 6 hónapra is, de jobb mint a 29400ft-os munkanélküli még másfél hónapig...Vodánál mijót kell csinálni?
Vepe:Jövö hét elején 90%, hogy megyek Debrecenbe, ha esetleg addig ráér, vagy nem megy arra senki.
-
Mr.Csizmás
titán
köszönöm az éttermes segítségeket!
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Atomin
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #17042 üzenetére
A Tuscu-hoz annyit, nemrég voltam, annyira nem "előkelő hely" de igen, tartalmas. Az EAST SIDE aljában van egy étterem, a kaja finom volt, az ára sem verte az egeket viszont, és kultúrállt hely kerthelyiséggel. Ez a régi-strand mellett a JUNO val majdnem szemközti sarkon helyezkedik el.
-
jFox
addikt
válasz Mr.Csizmás #17045 üzenetére
Beérsz Tapolcára az egyetem felől. Balra van egy nagy parkoló (ingyenes! máshol fizetős) azt elhagyod, lesz egy kereszteződés balra, ott bemégy a következő kereszteződésnél jobbra van egy nagy épület. Az volt régen az EastSide Disco. Gondolom erre gondol Atomin kolléga.
De ez nem a Junoval (mellesleg a leghíresebb szálloda Tapolcán) szemben van és pláne nem a Strand oldalában.más: nem tud valaki olyan progit, amivel titkosítani lehet egy mappát a pendrive-on? Nm volna baj, ha volna linux-os változata is.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.