Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
Nem, tényleg érdekelt, hogy tudsz-e jobbat.
PhysX összehasonlító videó, HD. Párhuzamosan egymás mellett ugyanazok a pályarészek ki- és bekapcsolt PhysX-szel.
-
Croft-21
őstag
Na ennek már egész jó minősége van

-
naot
tag
Nos a legegyszerűbb, ha megnézed ezt a videót. Elsősorban a leomló üvegre, tépődő függönyökre, fóliákra figyelj, mert lényegében ezt tudja a PhysX. Ha ki van kapcsolva, akkor egyszerűen nincsenek ott ezek az objektumok, kivétel az ablak, de az meg másképp törik PhysX nélkül.
-
twine
veterán
B@ssza meg már lejárt az időlimit...
Majd megcáfolnak az okosok, ha nincs igazam, de én úgy tudom a Physx az nVidia sajátja, tehát ha csak egy Ati zsuga van a gépedben nagyon nem tudod kihasználni,,,ha csak nem mellé zúzol egy Nvidia-t is,,(olvastam már efféle leirásokat hogy valahogyan tud igy is működni a physx támogatás)...szóval a kérdés, hogy mennyivel másabb Nvidia-n a game Physx-el, mint ATI-n anélkül....(vagy okositsatok ki ha hülyeségeket irnék) -
twine
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Sziasztok!
Tetszik a játék videók alapján...lassan be is szerzem...viszont volna egy kérdésem a Phisyx-el kapcsolatban...mennyivel mutat többet a játék bekapcsolt Phisyx mellet nVidia-n,,mint kikapcsolt állapotban ATi-n? Vagy "csak gyorsít" a játékon, és nem lesz több "részecske" bekapcsolt állapotban, ergo "erősseb" ATi-n is ugyanazt kapom?
Köszi
Üdv
Twine -
Valty
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szia!
Bekapcsolt physx-el csak akkor megy, ha a 181.22-es driver van fent, az összes többivel fagy.
Szerintem kapcsold ki a játékban a physx-et, és próbáld meg úgy.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszönöm a választ.
Hát, nekem Dx9-ben megy, pedig Vista, és HD4850-em van. Csak a config fájlban találtam egy beállítást, ami DX10-re vonatkozik, és gondoltam megkérdem, hátha valaki tudja, hogy ki lehet-e csikarni belőle a DX10-et, de ezek alapján arra merek következteni, hogy nem

-
Croft-21
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tedd fel az 1.01es patcht
-
Croft-21
őstag
válasz
Hurkafej
üzenetére
FatBoy Slim: right here, right now
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok! Felraktam a játékot, ki is próbáltam. De kb. 5-10 percig megy aztán lefagy. Vista SP1-em van, konfig adatlapomon. A Physx be van kapcsolva. Mi lehet a gond?
-
naot
tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nem igazán tudok segíteni, én csak r=1-es user vagyok, de azért lásd, hogy elolvasta valaki a kommentedet, gondoltam válaszolok...

Elvileg ha megfelelő VGA-d van, akkor automatikusan DX10-ben megy, nem?
Nekem a kedvenc részem a távcsöves puska megszerzése előtti ugrálás abban a félig kész házban. Fullos zene, falon futás, egyensúlyozás, kapaszkodás felfelé - ez a Mirror's Edge.

-
Croft-21
őstag
Én elhiszem hogy 1920x1080, de akkor itt mért 1280x720at ír?
Amugy ha tudsz oylan progit ami nem fogja meg annyira a gépet, akkor mond nyugodtan
Shim:
Nekem végülis azzal nincs bajom h több gigás lesz amit felvesz, mert az Adobe premier Pro CS 4 kb 50-60 MB-ba menti a HD videókat -
brownus
veterán
most értem ehhez a pályához, az egyik kedvencem; kellemes zene, és a pálya hangulata eltud varázsolni
ez különösen -
fpeter07
veterán
Time Trial- Üldözés- 58:84

Ennek a játéknak csak az a baja hogy viszonylag körülményes 20fps-el játszani
-
Preda
aktív tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Most nem baszogatás képpen de a full hd az 1920*1080. A Fraps meg egy szar ez van sajna attól még jó a videód. Nemhogy örülnének neki, hogy vetted a fáradtságot és megcsináltad. Szerintem ne tartson ez vissza csinálj másikat is
.ui:Az meg nem rendes kritika, hogy szaggat nem az a lényeg.
-
brownus
veterán
válasz
Hurkafej
üzenetére
elkezdtem normálon, mintha jobban céloznának a mocskok

és nagyon élvezem, hogy már tudom merre kell menni és csak futok, futok, futok....
persze néha muszáj egy-egy rendőrt levernem de hát a gyilkolásnak vége:d majd a szerver szobában kiélem magam

még annyit, hogy ilyen talán az első MoH-nál volt, hogy amint befejeztem már kezdtem is újra

-
Croft-21
őstag
ááá... tökre kiborít h ez a gány Fraps fogja a gépet és akkor fikázzák a videómat egyes fórumokon, h szaggat, meg lassú. Hát mintha én tehetnék róla h belassul a frapstól...
Meg nem képes full HD minőségben közzétenni a you tube, hiába 1280x720ba, 16:9be és Mpeg4be mentek, ahogy írja a szabályzat, akkor is kicsit kockás a kép

-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Croft-21
őstag
Köszi, bár azért vettem fel full grafikán, mert Full HDba akartam feltenni you tubera, amugy egyáltalán nem akad nálam a game, 60 fps Fraps nélkül, deha videót felveszek frapsal, egyből leesik 30-35. Szal nem azért akad mert szar a gépem...
Amugy csináltam én gameplay vidiket is, meg time trialt is, korábban be is linkeltem a fórumra. -
naot
tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Csatlakozom, jó lett a videó. Kicsit a grafikát talán vedd lejjebb, mintha szaggatna egy picit a játék. Illetve csinálhatnál olyat is, amikor 'style-osan' végigmész egy pályán, szinte fennakadás nélkül, valami oltó zenére, az szerintem nagyot ütne. Én néha újra játszok egy-két fejezetet, csak az élvezet kedvéért. Már tudok mindent, hogy mi, merre, hány méter, mikor kell ugrani, hasonlók és nagyon szép dolgok alakulnak ki. Olyan, mintha egy filmben lennék.
Nem gondoltam volna, hogy ekkora fejtörést okoz a Tomb Raider. Én ezen edződtem anno, egyik haverom nagy TR fan volt. Ezentúl megértőbb leszek a elakadtakkal.
(#1152) nicoka
Nálam 64 bites Vista van, semmi problémát nem észleltem, azt leszámítva, hogy nem működik a PhysX, de ez a HD4850-es videokártyám miatt van.
(#1156) fpeter07
Ahogy látom, te éppen a minimum gépigény fölött bűvészkedsz, ahol elvileg futnia kéne rendesen, de hát ki tudja? Szerintem azért lassul be átfordulásnál, mert akkor hirtelen és gyorsan nagy területet kell megjelenítenie. Kb. mintha tennél egy 360°C-os fordulatot, csak nem vertikálisan, hanem horizontálisan. A helyedben inkább elviselnék egy kis sérülést a leérkezéskor, mint a lassulást.
-
Hurkafej
aktív tag
Na! Végigvittem a játékot

-
fpeter07
veterán
Time Trial- Arland- 46:46
Végülis csak fél órámba került
Mondjuk nem értem miért lassul be ez a geci amikor földetér
Első ugrásnál 10-ből 8x lelassult
ez nekem magas -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban, a TdEngine.ini-ben, és a BaseEngine.ini-ben találtam Allow D3D10-hez kapcsolódó beállítást. Kilehet hozni belőle valahogy, hogy dx10-ben mennyen? Mert a TdEngine.ini-ben átírtam True-ra, de nem működött.
Előre is köszönöm a válaszokat

-
nicoka
tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Nagyon jó, hangulatos kis videó, az átvágásokban az tetszik legjobban, amikor a katonákat/rendőröket szereled le.
Más.: Nekem is valószínűleg meg lesz PC, és és PS3-on egyaránt. PC-n Vistára lesz meg, ott fut normálisan? Lehet vele gamepaddal játszani? És ez a játék ahogy látom nem időre megy, ugye? Mert PS3 demó nem időre ment...
-
Croft-21
őstag
Na csináltam egy kis Music videót is

-
naot
tag
Ha nagyon pr0 vagy, akkor a szemben lévő peremre is lehet ugrani.
(#1134) Lord Vader
Ezt én is tapasztaltam, csak 62 FPS-sel. A videók alatt pedig 30-cal. Régebben a Q3 motorra épülő játékokban volt olyan parancs, hogy '/com_maxfps', amivel az FPS legnagyobb értékét lehetett beállítani. Lehet, hogy itt is erről van szó, viszont akkor a maximumoknak azonosnak kéne lenniük.
(#1138) T.Peter
Hehe, klasszikus labirintus visszafejtő módszer.
Egyébként furcsa, hogy ilyen sokan nem tudnak tovább jutni ebben a játékban. A Need for Speedben is elakadtok?
Nem tudom, hogy egy Tomb Raiderrel vajon mihez kezdenétek? -
srph25
tag
Hello!
Van esély arra, hogy meg lehet hackelni Shader Model 2.0-ra a játékot? Ahogy egy ismerősnél láttam, annyira nem komoly a grafika h ne fusson el egy picit régebbi gépen...
UT3 motoros játékoknál megoldható volt (ut3,bioshock):
"UT3 is playable with 3D Analyze, just click SW Tnl, HW TNL CAPS, ANTI DETECT MODE shaders...thats all. I've played it on 945G"
Ráadásul Bioshock-hoz létezik Shader model 2.0 hack is......
kipróbálnám, de nincs meg egyelőre a game (és windows-om sincs
) -
Hurkafej
aktív tag
megint elakadtam

5. fejezet D pont
amikor egy ien "raktárcsarnokba" katonák lőnek rám, ott nemtom merre kellene menni, mert nem vagyok elég gyors ahhoz, hogy ne lőjjenek le :S -
Alister71
nagyúr
Annyi lenne a kérdésem, hogy nV 9800GT-vel 1440x900-on graf a maxon élsimítás 8-os legjobb, és a max fps 64. De ha lentebb veszem a minőséget akkor is max 64.
Van valami fps korlát a játékba? Mert gondolom ez is valami konzol átirat. -
T.Peter
őstag
Én mindig olyan helyeken akadtam el pár percre, ahol mások nem. Legalábbis a fórumban nem találkoztam azokkal az elakadási pontokkal. A fórumban szereplő helyeken pedig én elsőre átjutottam, egyszerűen adott volt minden. Valószínű jobb a helyzetfelismerő készségem, a térérzékem, vagy más oka van.
-
naot
tag
válasz
leftyke
üzenetére
Hülye kérdés.
Elég ha kikapcsolod.
Egy kis gondolkozással magad is rájöhettél volna - bár ez csak az én véleményem. Lehet hogy tényleg képtelen lettél volna rá.
(#1132) T.Peter
Akkor nem jobb, csak más.
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy a nagyon egyszerű helyeken akadok meg, és olyankor minden pixelt megnézek. Ezért egy ideje már úgy csinálom, hogy ha valahol megvagyok szorulva, akkor próbálom nem túltaktikázni, hanem szép lassan újra átvizsgálom az adott részt nyilvánvaló továbbjutási pontokat keresve. -
leftyke
aktív tag
Én ma kezdtem a gamet úgy gondolom a gépen nem gyenge hozzá. Nyomom is full-full felbontásba 40FPS folyamatosan semmi gond. 10perc eltelik és és szaggatás utána fagyás. MI lehet a gond?
-
Hurkafej
aktív tag
Köszi, sikerült megoldani ;)
-
naot
tag
Mocskos japánok, mondhatnám.

Igen, ez a PC-s, ezek szerint külön van. Egyébként a legjobb módszer új mozdulatok tanulására az időfutamban lévő verseny a legjobbakkal opció. Ha be van állítva a szellem mutatása, akkor el lehet lesni pár trükköt. Igaz találkoztam már csalóval is. A tag helyből ugrott olyanokat, mint amikor két egymás után lévő dobozon lépcsősen megy fel az ember. A sebességén is látszott, hogy nem stimmelt valami, mert a többieknek 25-26 km/h volt, neki meg 19.
-
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Nem tudja valaki, hogy ezen a pályarészen, hogy kell átjutni?
nem tudok felugrani olyan magasra mint kéne...
[link] -
Rusher
őstag
válasz
brownus
üzenetére
Azt nem tudom, de asszem láttam egy videón, hogy a jobb felső sarokba kiírja amikor be vagy kilép egy barátod.
Állj szembe a szellőző csővel vagy mivel fuss neki, ráugrasz és tartsd nyomva az ugrás gombot és amikor úgy érzed, hogy felfutott ameddig tudott akkor megfordulás és ugrás....menni fog az...
Ezen a videon látszik a friends. -
Face50
csendes tag
nekem olyan gondom van a játkkal, hogy mikor a ferde falon kell lecsúszni mint a Jackie Chan filmben
ott azt a részt megcsinálom, utánna bemegyek a liftbe és ott ugye vége.
Mikor folytatnám a történetet ugyan ahhoz a csúszós részhez dob vissza...nem értem..
-
fpeter07
veterán
Érdekes hogy a timetrial elkezdte újra 0-ról a számlálást
most kb 36 csillagom van -
Croft-21
őstag
Változó h mi vagyok, Croft-22, most CroftManor.
Azért kellett új profilt csinálnom, mert amikor megdöntöttem a Szélen pályán a 44 mp-s időmet, akkor nem rögzítettem, és nem bírtam magamat túl teljesíteni, így kénytelen voltam új profilt létrehozni hogy feltudjam venni újra.
Csak sajnos így minden rekordom odaveszett az új profil miatt... -
Rusher
őstag
válasz
Croft-21
üzenetére
annál a kék színű 'paravánnál" ami az emelvény tetjén van arra gondolsz? Próbáld meg úgy, hogy amikor felérsz nyomd tovább az irányt előre, egyből fordulj oldalra, ugrás+guggolásgomb nagyon gyorsan és egyből gyakorlatilag felhoppan oda(bill.-en space+shift) 1 mp-t lehet vele nyerni majdnem

mod.: Te Croft-22 vagy igaz? Hozzáadtalak friendshez, meg brownus téged is.

-
Croft-21
őstag
válasz
brownus
üzenetére
Jól mondja Rusher.
ott először két spacet kell nyomni, aztán Qt. Így 180fokot megfordul és onnan falon futásból nyomok space+Q+spcaet. De amikor felértem, annál a kék színű 'paravánnál" is lehetne space Q spcae, csak van hogy túl fut rajta és leesek...
Meg 0:56nál, mikor átugrik a csaj, egyből nyomok spacet és felugrik arra a "kifutóra" -
Rusher
őstag
válasz
brownus
üzenetére
Ahol kimegy a szélére ott van az a szellőző cső vagy mi azon felfutsz, megfordul 180, ugrik már fent is vagy az első emelvényen utána gyak. ugyanaz a másik oldalon is és már fent is vagy...aztán ha már megszokod akkor lehet cifrázni úgy ahogy ő is csinálja már az oldalfalon elkezd felfutni és úgy a szellőzőre aztán az emelvényre így nem veszít a sebességéből.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azért, az a kirugom a kezéből, és a tussal szájbavágom dolog megmarad...és az tetszik a legjobban

Első ugrásnál 10-ből 8x lelassult
ez nekem magas