Hirdetés
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
A játékot 9 éve nyúzó 11 speedrunner összeállt és 22 perc 40 mp alatt teljesítették a játékot
[link] -
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
most jutottam el oda, hogy telepítsem a játékot, de már a menüben úgy szaggat, hogy az is kezelhetetlen, a játékban meg egymást érik a 6-8 fps-ek, meg 5mp-es akadások.
physx természetesen kikapcsolva, konfig az adatlapomon.
kerestem már a neten megoldást, de nem találtam róla semmit, mindenhol a physx-et okolják.
tudtok esetleg segíteni, hogy mi lehet ennek a bugnak az oka?
a játék steames.
-
Dogengar
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam csinálok a Catalyst számára egy külön topikot, lassan itt a megjelenés, legyen hol beszélgetni róla.
[link] -
TBT
addikt

-
TBT
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
What is his special attack? DLC assault?

-
fpeter07
veterán
válasz
messi6502
üzenetére
[link] A szellőzőgépeknél meglepően nehéz úgy ugrani, hogy ne lassuljon le Faith. Én félek feltenni a játékot. Most inkább könyvmoly üzemmódra kapcsolok. Jó lenne, ha 10k alatt lenne az ME2 megjelenéskor. Remélem az is hasonló kreativitást fog igényelni. Nehéz meglátni egy-egy utat.
-
K1nG HuNp
őstag
G2an elég olcsó, megér 3kt, vagy inkább kalózkodásra tökéletes?
-
GuruZone
őstag
-
TBT
addikt
Új trailert kapott a Catalyst!
Álomszép lesz a játék! -
Zex40
újonc
válasz
Mika1227
üzenetére
Nyomogasd folyton a jobb klikket és akkor elveszed tőle a rudat és a pöcsébe rúgsz és leesik. De megkapaszkodik a csőnél és te fel akarod segíteni, de ekkor egy rejtélyes alak a hátába lő, te meg akarod nézni, hogy ki volt az, és elfelejtetted, hogy neked fel kell segítened azt az embert.

-
fpeter07
veterán
Második részről vélemény? [link] Ez az átdolgozott mozgás szerintem abban nyilvánul meg, hogy felgyorsították az animációkat... A csövön felmászás konkrétan nevetséges. Remélem nem marad így a végleges változatban.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
-
messi6502
tag
-
-
fpeter07
veterán
válasz
wolfnet
üzenetére
Igazából egy új történetszállal én kielégültem volna, meg persze új time trial pályákkal, az volt a szívem csücske. Csak írták,hogy nem akarják ugyanazt a játékot kiadni. Érdekes, mert a cod készítői minden évben ugyanezt csinálják és elképesztően jól. Remélem nem szúrják el a második részt. Filmeknél szinte kivétel nélkül az első a legjobb, de a játékoknál még van remény.
-
wolfnet
tag
Hejhó! 2013 júniusában bejelentették a 2. részt. Ki mit vár ettől? Tud valaki azóta valamit? A weboldalon 0 infó van azóta közzétéve, ahogy a tweet/facebook-on is. Remélem nem halt meg a projekt.

-
fpeter07
veterán
[link] Játékidő: 39:25.
-
fpeter07
veterán
[link] Ha ilyen lesz (lenne) a Mirror's Edge 2, akkor engem megvettek.
-
messi6502
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hatalmas

-
FehérHolló
veterán
barátom mondá vala pár perce:
18:55 - <nick>: mirrors edge-et végigtoltam
18:56 - <nick>: a végére rájöttem, hogyan lehet felvenni a földre leesett fegyvertMade my day. Gondoltam, megosztom.
-
tojaaji
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az eredménylistában hogy lehetne letölteni más játékosok szellemeit? -
fuwiradis
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen konfigon mire lehetne számítani:
AMD Phenom II 720 X3 2,8 GHz, HD5770 1 GB és 4 GB RAM?
A hivatalos gépigényt láttam, de azoknak sajnos sokszor semmi közük a valósághoz. Máskülönben szerintem nagyon jól néz ki a játék, úgyhogy gondoltam megkérdezném azokat, akiknek van tapasztalata.

-
Иван
őstag
Megvettem pár hónapja steamen egy leárazásnál, de már kicsit bánom. Egy hihetetlenül idegesítő játék, amit az irányítása méretes elbszása miatt játszhatatlanná tettek.
Altokat, shifteket nem veszi be, egy csomószor nem kapaszkodik meg. A játékmenet meg abból áll, hogy elrontod, következőre jól sikerül és akkor egy perccel tovább jutottál. Majd ott halsz meg, és kezdődik előröl.
Csalódás. A benne beszélt "flow"-ból semmit se érzek. Végig fogom kínlódni, de...
-
fpeter07
veterán
Playground I. 44:87-es időmet majdnem meg tudtam javítani 1:68-al. Kijöttem a formámból, de szerintem korántsem rossz eredmény ez.
Próbálkozom a végén egy kick glitchel, de elég nagy szerencse kell hozzá, hogy valóban gyorsabb legyen. -
fpeter07
veterán
4 év után végre ki tudom próbálni a dlc pályákat.

-
fpeter07
veterán
Tudja valaki hogy tudnék DLC-hez jutni? Közvetlenül nem tudom megvenni, mert nincs bakkártyám.
-
BMWFan
senior tag
Na,újabb probléma. A harmadik küldetésben akarnék futni,és egyszerűen úgy lelassul mint az állat. Tehát mintha lassított felvételben sétálna. Physix kikapcsolva,lagg kizárva. Youtubeon megy rendesen másnak.
Ebben a videóban a 23.másodperctől van a gond. -
DigitXT
félisten
válasz
HS 2142
üzenetére
ATI tulajdonosoknál konkrétan a CPU számolja - abban a zöld
szobás jelenetben meg ha jól emlékszem rengeteg üvegtáblát
lőnek szét a kékek (ez az egyik, amire használják a játékban,
extra üvegcserepeket generál: lol), szóval ez nem bug, hanem
egyszerűen túlterhelte a CPU-t az adott jelenet. nVidia kártya
esetén a GPU számolta volna ki ezeket, és ha elég erős az a
kártya, akkor nem is térdel le tőle. Azért egy GTX285 egyszer
kétszer megakadt, amikor pl. lengedező fólián/alatt csúsztam
át, ez ugyanis a másik, amire még használják. Ezeken felül a
játék nem igazán alkalmaz fizikát, szóval ez csak porhintés...
(De tényleg jól néz ki egy-egy jelenetben, ahogy szakad/törik.) -
HS 2142
őstag
A PhysX egy fizikai motor, amit a játékfejlesztők beépíthetnek a programjukba; a bonyolult fizikai folyamatokat modellezi és szebb látványt eredményez. Mivel már 2008 óta az Nvidia áll mögötte, ezért ez ati tulajdonosoknál kevésbé használható funkció, de a ME-nél konkrétan bugos is.
Örülök, hogy megoldódott. -
BMWFan
senior tag
Hello! Nekem a második küldetésnél a zöld szobában nagyon laggol a játék nem tudom mi miatt. Ötlet esetleg?

-
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Ha jól tudom a 2. fejezet első pályáján, -miután elkaptam azt a fürge ürgét, aki az egyik ugrása után halottan feküdt-, a karakterem mintha belassult volna az idő úgy mozog, és nem tudok vele átugrani. Ilyennel valaki találkozott már?
Mintha vmi timeshift lenne bekapcsolva. -
Kephamos
addikt
Üdv!
Az mitől van, hogy az egyik pályán lelassul a karakter mozgása?
-
Fortissimus
őstag
megvettem a jatekot a karacsonyi learazasnal, de el sem indul.
van valaki hasonlo cipoben vagy tud valami megoldast?a rendszerem rendben van friss minden driver, mas progival nincs is gond
ez a hibauzenet van:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: MirrorsEdge.exe
Application Version: 1.0.1.0
Application Timestamp: 4965fff1
Fault Module Name: ntdll.dll
Fault Module Version: 6.1.7600.16559
Fault Module Timestamp: 4ba9b29c
Exception Code: c00000fd
Exception Offset: 0002e736
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 6153
Additional Information 1: e8ad
Additional Information 2: e8adce1c2b9e7be834b4063ac3c53863
Additional Information 3: e8ad
Additional Information 4: e8adce1c2b9e7be834b4063ac3c53863ps: regen megvolt a viragbolti, az ment rendesen
-
brownus
veterán
ja, és pcdomenál 2k-ért most megvehető... nevetséges összeg ezért a játékért!
-
brownus
veterán
jó, hogy észrevettem a topikot, régi nagy kedvencemet. elő is veszem a héten

-
Brucehun
aktív tag
sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy az aktiváló fájlnak mia neve és hogy hol találom? -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
A játékot mikor kell aktiválni, mert miután feltelepítettem a játékegyből elindúlt (eredeti a játék!)!
Vagy pontosan mikor kell hogy kérje az aktiválást? -
zseko
veterán
Nagyon bejön nekem ez a játék!
Még mikor kijött átmásoltam havertól, nemrég pedig megvettem eredetiben
Ám ezzel a gamepad beállítással én is szívok
, pedig régen is azzal játszottam vele, akkor jó volt, és azzal élvezetesebb is játszani. Rumblepad 2 van, és sehogy nem tudom beállítani hogy jó legyen 
Hozzáteszem, én bill+egér párti vagyok nagyon, kínlódjon gamepaddal fps-ben aki szeret szenvedni, én játszani szeretek
de ami jó vele, az jó vele el kell ismerni, ez a játék pedig gamepaddal a legélvezetesebb 
-
looser
addikt
Nem volt nehezebb hardon, mint mediumon, kivéve a Celeste-el való bunyót, de ehhez találtam egy elfogadható stratégiát: ha jön vagy rúg feléd, lépj ki oldalra és ütheted. Legalább 2x annyit kellett itt ráverni. 'Célkereszt' egyébként van (azt hittem, az eltűnik), de nem pirosodnak ki a lehetőségek, de ha emlékszel még a helyszínekre, nem lesz gond.
Szóval játszik még valaki vele? -
looser
addikt
Játszik még valaki ezzel a csodával? Néhány napja vittem végig, most hardon csinálom, de nem nagyon érzem, hogy nehezebb lenne, csak ugye nincsenek jelölve az objektumok. Viszont mintha azt is írta volna, hogy az a pont sem lesz, ergo nehezebb akár a fegyverrel célzás vagy ha rá kell ugrani pld. egy ereszcsatornára...de lehet, hogy rosszul emlékszem

Mivel csak medium után játszhatod újra, a nehezebb helyekre úgyis emlékezni fogsz
Érdekes a sztori (kicsit erőltetett, de nem rossz) és a kivitelezés...szerintem gyönyörű és igencsak magával ragadó. Maga a stílus pedig lenyűgöző, adrenalinpumpáló (zenével megtámogatva); egyszerűen viszi az embert. Létezik még hasonló játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Autószerelők, autószerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

maga a trailer viszont nagyon hangulatos, egy jobb körítés, jó story sokat segítene a játékon és annak hangulatán

, pedig régen is azzal játszottam vele, akkor jó volt, és azzal élvezetesebb is játszani. Rumblepad 2 van, és sehogy nem tudom beállítani hogy jó legyen