Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

veterán

válasz K82 #81 üzenetére

Nekem PHEV van, és nagyon nem úgy van ahogy írod...

• Vesa

veterán

A videót néztem meg, az infotainment rendszer tényleg ultragáz így. Ilyenkor látom, hogy a Mercedesen mennyire jól működnek ezek. Pl. a wireless carplay nekem még az életben nem dobta le magát, de olyan sem volt, hogy ne tudnék csatlakozni. Sőt, arra is képes a rendszer, hogy együtt fusson a gyári navi és a carplay, előbbi a vezető előtti kijelzőn és a HUD-on megy, közben pedig a nagy kijelzőn fut a waze. Mondjuk nyilván nem azonos árkategória, de ahogy Bog nagyon jól mondja, 2025-ben ennél már lényegesen előbb kéne járni.

Egyébként egyáltalán nem hülyeség a PH-n autókat tesztelni, mondjuk főleg akkor, ha rámmennétek a feldélzeti rendszerek bemutatására, ugyanis azt tapasztalom, hogy a normál autós újságírók mellett elég jelentősen elment a világ. Szinte egyik sem mutatja be a rendszereket, mert jellemzően nem is értenek hozzá. Egy mai autó már inkább egy guruló számítógép, ahol sokkal több digitális kényelmi funkció van, és kevésbé érdekes már az, hogy VéNYóc meg hengerűrtartalom. Én is gondolkodom már azon, hogy csinálok a kocsim rendszeréről egy blog bejegyzést, 99%-ban a fedélzeti rendszer képességeiről, mert arról szinte sehol semmi, holott az újabb autóknak az a lényege már. Bog-nak szerintem teljesen jól megy ez a videózás, én azt mondanám, hogy neki való lenne, megvan hozzá a habitusa, beszélőkéje, stílusa, képessége és tán még a szakértelme is. :D

Új hozzászólás Aktív témák