- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
A videót néztem meg, az infotainment rendszer tényleg ultragáz így. Ilyenkor látom, hogy a Mercedesen mennyire jól működnek ezek. Pl. a wireless carplay nekem még az életben nem dobta le magát, de olyan sem volt, hogy ne tudnék csatlakozni. Sőt, arra is képes a rendszer, hogy együtt fusson a gyári navi és a carplay, előbbi a vezető előtti kijelzőn és a HUD-on megy, közben pedig a nagy kijelzőn fut a waze. Mondjuk nyilván nem azonos árkategória, de ahogy Bog nagyon jól mondja, 2025-ben ennél már lényegesen előbb kéne járni.
Egyébként egyáltalán nem hülyeség a PH-n autókat tesztelni, mondjuk főleg akkor, ha rámmennétek a feldélzeti rendszerek bemutatására, ugyanis azt tapasztalom, hogy a normál autós újságírók mellett elég jelentősen elment a világ. Szinte egyik sem mutatja be a rendszereket, mert jellemzően nem is értenek hozzá. Egy mai autó már inkább egy guruló számítógép, ahol sokkal több digitális kényelmi funkció van, és kevésbé érdekes már az, hogy VéNYóc meg hengerűrtartalom. Én is gondolkodom már azon, hogy csinálok a kocsim rendszeréről egy blog bejegyzést, 99%-ban a fedélzeti rendszer képességeiről, mert arról szinte sehol semmi, holott az újabb autóknak az a lényege már. Bog-nak szerintem teljesen jól megy ez a videózás, én azt mondanám, hogy neki való lenne, megvan hozzá a habitusa, beszélőkéje, stílusa, képessége és tán még a szakértelme is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest