- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
- 

rudi nagyúr Nem emlékszel ki nyomta a kezemben anno a Noiseblockereket?  
 Ha a legnagyobbak is OEM-ektől vásárolnak, akkor a kicsik miért kínlódnának saját maguk a gyártással? Persze egy szóval sem mondom, hogy a Shen-Zhen-ből kikerülő ventilátorok minősége egyforma lenne, éppen azért hallgattuk meg őket.
- 

rudi nagyúr Ha nem bánod, én is beállok a majmok közé, bár kicsit cizellázottabban: 
 Az NB és a Coolink is az YS-Tech termékeire pakolja rá a matricáját. Az egyik ilyen árlistát ra a termékre a mésik olyat. Persze ez nem bűn, a Jaguar X-Type és a Ford mondeo kasztnija alatt is ugyanaz a cucc van, mindenki azt veszi amelyik a szivének és a pénztárcájának kedvesebb. Van akinek attól jó, hogy méregdrága cuccot vett, van akinek meg attól hogy olcsót.
- 

P4Laca22 tag Ja, amúgy lehet megvan, miért bizonytalankodik 4GHz-en a cucc. Nagyon valószinű, hogy a táp nem bírja a terhelést, ami ezzel jár, már 3800 MHz-en azt tapasztaltam, hogy ha ráengedek egy kis terhelést a procira (értsd ezalatt: VirtualDub és CPU-BurnIn együttes használata+ a tuning), akkor a ventik halhatóan lelassulnak egy kicsit, ebből következtetek erre. Tegnapelőtt multiméterrel meg is mértem, nehogy az legyen hogy csak hallucinálok, és valóban, a 11,95 helyett csak 11,40-11,5 között adott le. 
 Másik dolog: nálad ki tudnánk próbálni majd egyszer egy zúzós táppal mit kezd a rendszer tuningnál   ? Mert ha attól jobb lesz a dolog, akkor azt hiszen nálad fogok beújítani egy izom-tápra ? Mert ha attól jobb lesz a dolog, akkor azt hiszen nálad fogok beújítani egy izom-tápra   
- 

P4Laca22 tag Na most keltem fel  
 Elkészült a vezérlő, épp bent van a gépben, csak a 4. csatornához új elektronikát kell vegyek, mert az köhög kicsit, de az első 3 csatorna kifogástalanul működik. A Deltának tervezett szabályzórész még nincs beleépítve, de a jövő hét eleje folyamán az is beüzemelésre kerül 
- 

T- tag VA8000BWSD Fekete Acél 32000+Áfa 
 de ez csak egy árlistából van nem mernék rá fogadni nem úgy mint nálad
 sokan csak beetető árakat irnak
 egyépként a depón néztemBővebben: link
- 

T- tag fekete Stackert nálunk nem is lehet kapni,legalábbis soksok helyen megkérdezve csak ezüst szinüt tudnának adni 
 a héten volt nálam egy, hát csodás darab csak egy bajom volt vele hogy az oldal lemeze alu és a hőcserélőm kb 5 kg és nem éreztem biztosnak hogy elbírja
 nagyon szép és nagyon jó ház
 a TT ház sajnos tényleg jóval olcsóbb itthon bár ha egy kicsivel drágábban is hoztad volna az itthoni áraknál inkább nálad vásároltam volna
 igazán nagy megtiszteltetés ez nekem 
- 

bendi tag Szia TTS! 
 Príma kis kecó az a bolt, pont olyan, mint amit én szeretek 
 Sajna nem tudtunk összefutni , de remélem, a stackert tőled veszem át , de remélem, a stackert tőled veszem át 
 Apropó, mikor érkezik a kis házikó???
 Sajna még nem volt időm kipróbálni a hűtést, de hétvégén kerítek egy szaloncukros dobozt, és összerakom a gépet 
 Majd akkor lesz nemulass!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

P4Laca22 tag Szia TTS! 
 Volt egy 10 percem, és gyorsan megnéztem, mit villog az új szerzemény 3750 MHz-en (1 giga FSB), 1.61 volton. Eddig nem nagyon tudtam hosszabb távon terhelni a procit ennél a beállításnál, mert egy idő múlva 70 fokos lett, és lekapcsolt, ez volt a tendencia a gyári cuccossal. Na az XP-90C ugyanezzel a beállítással full terhelésen 55 fokos volt, ami azért is figyelemreméltónak tartok, mert az XP-120 ''csak'' 60-62 fokot tudott. A 4 GHz-et nem próbáltam meg, mert megvárom, amíg a nagy Deltával össze tudom engedni, de amint ez kész lesz, természetesen írok, hogy mit mentek 
 [Szerkesztve]
- 

P4Laca22 tag Új eredmény: 48 fok terhelve úgy, hogy a venti BIOS-ban 60%-ra le let szabályozva, ez 1600 körüli fordulatszámot jelent. Ja, és ami még lemaradt, YS-Tech FD 129225 B 92mm-es, 83 m3/h, 33,1 dBa-s venti van rajta. A venti leszabályozva teljesen néma, egyáltalán nem hallani, ahogy dolgozik, és amint látszik, még így is hűt, mint az állat    
- 

P4Laca22 tag A gigahajhászás majd csak akkor indul igazán, ha majd a 12es Delta is be lesz rendesen üzemelve (szigorúan szabályzóval ellátva  ), de akkor aztán 4GHz-ig meg sem állok ), de akkor aztán 4GHz-ig meg sem állok 
 Amikor megláttam az értékeket, majdnem kiestem a székből, rohadtul nem erre számítottam. Én kb. olyan 50-51 fokra tippeltem a teszt előtt, de minden elképzelésemet felülmúlta az eredmény, szal ez a borda pokolian hűt, bátran ajánlom mindenkinek, aki nem sajnálja a pénzt hűtésre 
- 

Monya78 veterán Egy másik topicban beszélgettünk és megtetszett, mivel az alaplapom a GPU környékén nincsennel lyukak ezért csak ez jöhetne szóba... 
 Gondoltam magamban hátha ennek is megváltozott volna az ára, akkor nem haboznék... Csak sajna rájönne a postaköltség...az sem két fillér... Csak sajna rájönne a postaköltség...az sem két fillér...
 Tényleng a Nyugatitól messze van a boltod???
- 

T- tag amikor még a piacos árus pult illetve asztal alól adta levi's farmert és anyám majd egy havi fizetésébe került, az a jó ki kasthan szalagos magnó(made in usssr)mert két nagy hangfala volt,mutatós műszer jelezte hogy stereó,igaz a súlya vetekedett egy emberével de jó hangosan halgattuk a rádióból éjfél után felvett deep purple,black sabbath,pink floyd....stb.....zenéket, de régen is volt,de szép is volt 
 [Szerkesztve]
 [Szerkesztve]
- 

T- tag én speciel körbe rakom magam azzal jó néhány dologgal amit a sufniban vásároltam szájhúzva és köpködve kiabálok hogy miért nem romániába járok ezeket a dolgokat megvenni 
 nameg mi ötvenen szövetkeztün arra hogy csak a vadkapitalizmust vagyunk hajlandóak támogatni mert mi még tudjuk mi az amikor még szájról szájra ment a hír hogy banán érkezett az élelmiszer boltba stb stb
- 

Xidex tag Nem lett nagy kár, mert aztán rájöttem, hogy hiába kötök több csatlakozót rá, attól az még párhuzamos kapcsolás marad, tehát a fesz 12-nél nem lesz több... EZ olyan mint a pci-expresses kártyákon a segédáram... Az a baj, hogy nálad csak 100 centis kék sata kábel van, nekem meg elég lenne 30-as vagy 50-es is. 
- 

bendi tag  
 Óóóó... Nem is tom, mér nem inkább kint veszem meg románba ott biztos olcsóbb... ott biztos olcsóbb...
 Ha 50.000 bruttó, akkor rendben Bár az igazat megvallva, az lenne az igazi, ha láthattam volna élőben... melyik milyen Bár az igazat megvallva, az lenne az igazi, ha láthattam volna élőben... melyik milyen
 Azért még várok 1 hetet a rendeléssel, de Thermalright xp-c90 lesz, meg ventik, meg nézelődés a boltban, meg minden 
 Rendelni kell, vagy elég itt, vagy az is elég, ha bemegyek a ''trafikba''? 
- 

P4Laca22 tag Szia TTS! 
 Volt egy kis időm, és számolgattam a Deltával kapcsolatban:
 12V = 190 CFM = 59 dBA
 10.67V = 169 CFM = 52 dBA (szabályzóval elért maximum)
 9V = 143 CFM = 44 dBA
 7V = 111 CFM = 34 dBA
 5V = 79 CFM = 25 dBA
 4V = 63 CFM = 19 dBA
 Természetesen ezek csak kiszámított, elméleti értékek (kivéve a legelsőt ), de amikor a fenti feszekre szabályoztam a ventit, a hangerő-értékek nagyjából fedik a valóságot. Azért a legalsó érték az eléggé figyelemre méltó: 63cfm (107 m3/h) 19 dBA hang mellett, ez azért elég tisztességes ), de amikor a fenti feszekre szabályoztam a ventit, a hangerő-értékek nagyjából fedik a valóságot. Azért a legalsó érték az eléggé figyelemre méltó: 63cfm (107 m3/h) 19 dBA hang mellett, ez azért elég tisztességes   
- 

P4Laca22 tag 
- 

P4Laca22 tag Szia TTS! 
 Megmutattam a nagyközönségnek a Deltát 
 Überlol: Amikor leszabályoztam 4V ( !!! ) környékére a ventit, még akkor is volt olyan ember, aki azt mondta, hogy hangos, na most télleg, erre mit lehet mondani?   Ha én elmebeteg vagyok, akkor ők mik? Ha én elmebeteg vagyok, akkor ők mik? 
 Te is láttad leszabályozva, és nem volt hangja, de hát Istenem, vannak vájtfülű emberek... ![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/p4laca22/img/12065391.jpg#3) 
 Képen az Innovatek-hűtések mumusa látható   
 Thermalright és Delta rulez   
 [Szerkesztve]
- 

Viktor77 titán  Ezért kérdeztem, bocs a tudatlanságomért. Ezért kérdeztem, bocs a tudatlanságomért.
 A keretet meg azért kérdeztem, mert adnék le rendelést, de akkor ezekszerint ez nem lesz benne.
 12-es ventiből a Silentmaxx SF 120/12 jó? Tudom hülye kérdés, de ebben az árkategóriában keresgélek.
 MOD: Poén jön. A C a Calcium jele, nem? A rézé pedig a Cu. Ha a gyártó így írná egy kérdéssel kevesebbet tettem volna fel.
- 

P4Laca22 tag 
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)