Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Dehogy baj, gratulálok! Nem eresztetted bő lére, de minden fontos dolog benne van.
Én is fontolgattam, hogy felteszek egy írást a gépről és az összeállításáról, de meg akartam várni, amíg megjön a SATA winchesterem, mert még a hengeres PATA kábel is sokat ront a belső szellőzésen. Plusz csak úgy tudnám elhelyezni, hogy egy része a táp fölé kerülne, akkor viszont semmi esély nem marad arra, hogy a ház tetejét kivágva oda betegyek egy 80 mm-es ventilátort, ami sokkal csendesebb és hatékonyabb lenne, mint a ház eredeti elülső ventilátora.
A képeiden nem látom: hány V-ról hajtod az elülső ventilátort? Nálam a 12 cm-es F3 Zalmanhoz csomagolt előtéttel működik, abban egy 56 ohmos ellenállás van.
Szerintem mindenképpen tegyél egy olyan bordát az északi hídra, mint amilyenről betettem képet egy korábbi hozzászólásomban. Az eredeti borda egy vicc, iszonyúan felmelegszik vele az északi híd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Akvarisztika
- Építő/felújító topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi