Új hozzászólás Aktív témák
-
fityfiritty
csendes tag
Igaz, hogy már egy hónapja tettem fel a kérdésemet, de válasz nem jött azóta sem. Viszont vettem egy ilyen kütyüt és ki is próbáltam. Meg kell mondanom, hogy az eddig tunerrel berántott filmjeimet biztos, hogy újra digizem a kamerán keresztül, mert bizony jelentős (pozitiv ) különbségek vannak a tunerrel 352x288 méretben (ennyit enged a tuner) bedigizett és a kamerára átvett majd onnan már DV formátumban átírt filmek között. Szóval ha valaki esetleg gondolkodna hasonlón, nyugodt szívvel ajánlom.
Maradtam
Fityfiritty
[Szerkesztve] -
fityfiritty
csendes tag
Tiszteletem!
Kérem osszátok meg velem a digit kamerán található analóg I/O tapasztalataitokat. Érdemes erre költeni? Valóban lehet régebbi analóg filmeket (Hi8, VHS) a kamerán keresztül digitalizálni, vagy csak kamu a dolog (minőség). Most jutottam el oda, hogy digit kamerát vegyek, de nem tudom érdemes-e ebbe az irányba keresgélni, vagy inkább mégse
Nem szeretnék a tunerkártyákra vonatkozó javaslatokat olvasni, mert nem az érdekel
Maradtam
Fityfiritty
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest