- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
-
EmThor
addikt
Most egy xbox series x + s kombóm van ami jó mert automatice szinkronizálja a mentéseket és minden 2. héten mikor 12 órára x 7 nap "beköltözök" melóba, az S-et tudom magammal vinni mert pici és halk az is + ahogy írtam leszinkronizálja a mentéseket + megvannak rajta azok az appok, lásd youtube, max, disney+ ami a szórakozáshoz kell (ha van rá idő). Viszont a grafika már kezdi meghaladni a dolgokat. Gondolkodtam mini pc-n 780m videokarival, azt bevinni és lenne egy nagyobb gép otthon egy 4060 kaliber, de így manuálisan kell a mentésekk boldogulni (kivéve talán steam), ez így elég nagy költség is, és a 4060 a 2k felbontást már nem nagyon bírja. Néztem laptopot, az egyszeri ktg, de hangos, és 400e egy 4060as. Igen a 7840hs és a 8845hs és 8700g mobil és asztali processzorokban levő 780m kártya 1080 low-ra alkalmas az új játékokban (de emulációban viszi a switch, ps3 és xbox 360 játékait gond nélkül) így vesztek a grafikai minőségből. Ahogy lentebb írtam, ha pc-re átvándorol az ember egy eszközre ki lehet váltani a konzolokat. A rog ally x sem rossz, de 380e ft, ennyiből több rammal kijön egy 8700g épített konfig, sőt, dedikált videokaris. Szal ja, futom a köröket, egyelőre marad a konzol, megvárom az nvidia 50es kártyáit január elején ha bejelentik mit tudnak + jön a 250€-s intel arc b580, ami a 4060as szintjét tudja elvileg (bár kérdéses milyen driverekkel).
Legjobb + legolcsóbb kompromisszum, viszont ha a garival kapcsolatos kétségeim félrerakom, akkor a mini pc + egpu, tehát ledokkolom itthon nagyobb teljesítményre a minipc, és viszem magammal egyébiránt gpu nélkül. 128kb youtube csatornán ugyanezt csinálta a srác csak egy rog ally x-szel.
Esetleg egy ultra portable épített konfig de ezzel megint csak a képzeletbeli körön kanyarodok továbba 880m és 890m kártyás gépek meg +10%ot tudnal asszem de magas felárért
-
Ugyanezeket a köröket futom kisebb-nagyobb rendszerességgel az elmúlt 10 évben. Idén már majdnem eljutottam addig, hogy veszek egy Radeon 680M/780M tartalmú kisgépet, mostanában eljutottunk oda, hogy elégséges a teljesítmény, de a fogyasztás és a teljesítmény közötti egyensúly ebben a méretben még nem elég jó... (ugye a fogyasztás kapcsán nem a wattokkal és a forintokkal van a bajom, hanem a hűthetőséggel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest