- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
mondjuk egyszer érdemes lenne a usereknek kiszámolni azt is, hogy egy átlag 30-40ezres használt USFF géppel, pl elitedesk vagy valami normál thinkcenter, a fogyasztásbeli különbség hány100 év alatt térül megy egy 3-500 eurós N100-hoz képest....
értem én ezt a mániát, de ezek az árak erősen ROFL, kínyaiban meg még inkább -
Kobe
veterán
válasz
kammler #1551 üzenetére
A tme.hu semmilyen jogi ertelemben nem lengyel, maximum lengyel anyaceg magyar leanyvallalata, de magyarorszagi szekhellyel (meg csak nem is ceghelyszolgaltatonal), magyar adoszammal bejegyzett magyar ceg van mogotte.
En annyira nem lennek ezen fennakadva hogy nekik is kell postat kinalni, persze hogy kell mert ez egy full magyar ceg belfoldi ertekesitesre, magyar jogszabalyok alatt.
A kulfoldi cegeknek akik kulfoldrol kezbesitenek, tovabbra sem kell semmilyen postai szolgaltatast kinalniuk…. -
Kobe
veterán
válasz
kammler #1554 üzenetére
Szerintem ennel azert kicsit komplexebben van megfogalmazva hogy mikor kozelezo a posta, illetve a domain sem perdonto kriterium
Gondolom magyarorszagi szekhellyel es magyar adoszammal rendelkezo szolgaltatora vonatkozik, vagy olyan kulfoldi cegre amelyiknek magyar adoszama is van…..
Kulfoldi ceg kulfoldi feladas eseten elegen nehezen tudna ilyen szolgaltatast feltuntetni, merthogy nincs, nem elerheto.
De ilyen alapon a nemet amazont os kotelezhetnek a postara hogy Mo ra szallitaskor kotelezo, aztan megsem latod mint opcio -
Kobe
veterán
az a baj hogy az opensense, pfsense, openwrt az usb to ethernet átalakítókat kevésbé szereti
találtam itt HA-n fillérekért celeron 3350-es procival, de azért az N100 nem lett volna rossz ha később jön valami ISP upgrade a telekomnál. Van már külön unraid serverem, arra emg nem raknám fel VM alá a router oprendszert, mert ha leáll az unraid server vmiér,t akkor megy vele a net is..... -
Kobe
veterán
hi
dual NIC-vel rendelkező miniPC_k közül alin vagy hasonló siteon mi a legolcsóbb legajánlottabb variáns, ami használható openwrt / pfsense oprendszerekhez ?egyelőre őt találtam, nem tudom van e jobb ár érték arányú
[link] -
Kobe
veterán
válasz
Multibit #1111 üzenetére
A Home Assistant NAS alatt csak containerből futtatható, ami azonkívül hogy rohadtlassú a HA OS-hez vagy sima klienshez képest, nem támogatja az addon-okat és a Zigbee-s dongle-t sem. Vagyis futna futna csak épp semmire sem tudnám használni mert olyan motyóim vannak amihez addon kell és zigbee
így ha külön NAS-solnék (ééérted
) a vinyókkal akkor legalább még 1 doboz kellene a HA-nak is, ami nekem a telekom tv box, apple tv box, stb mellé már túl sok, lassan a csilláron is valami külön szar lógna....
-
Kobe
veterán
válasz
Multibit #1108 üzenetére
Nem akarok 4-5 kulon boxot a lakasba, NAS nak, Jellyfin servernek es Home Assistant servernek
inkabb futtatnam 1 miniPCrol az egeszet, tekkntve hogy a NAS 3-4x annyi es cserebe a procija annyiszor lassabb is, ha nem 10x
ha nem 3.5, a 2.5 is mukodokepes lehet ha van legalabb 2 ilyen slotja -
Kobe
veterán
kismeretu brandPC vonalon mi az a legkisebb ajanlott tipus ami 2db 3.5 hdd es egy 2.5 ssd elfer?
-
Kobe
veterán
épitenék egy mini vagy leglaábbis kisméretű PC-t amin home assistant és openmediavault servert futtatnék, NAS-nak
vinyó, 16G ram, sata SSD adotta brand gépek helyett van esetleg olyan ajánlott ház, amibe a meglévő vinyó mellé 1-2 még befér? pl mint a Jonsbo V8, micro vagy mini atx alaplappal ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Asztali pc
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest