- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Iamwhatiam #712 üzenetére
firebat t8 plus (az n100-as procivan, 16GB rammal, 512 sd-vel.), lehet néha tévedésből pro-t írok, de az azt hiszem az n5105 procis előző generációs.
Amúgy valsz ugyanez lehet a többi ilyen változat is, valsz ugyanannak különböző reviziói vannak más brand alatt. A bios verzióban lehetett kis eltérés, de a yt testekben a taobao t8 is 99% ugyanaz.Más is írt erről a problémáról redditen, előfordul. Sőt videót is láttam ilyenről. Ha pár alkalommal nem tud elindulni, mert rossz a beállítás, akkor valsz visszaáll egy alapértékre (hosszú, 10 sec kikapcs nyomás leállítás, majd bekapcsolás, a venti pörgés más, ha már jó módban indul, de hidegen alapból csak egy pillanatra pörgeti fel amúgy is). És akkor kell vakon válaszolni valaami kérdésre, amit nem látunk. de lehet maga az f7 nyomás is elegendő akkor már, ennyire nem teszteltem ki, de assze, 3-4x csináltam már. 2x véletlenül, aztán meg szándékosan (elem lehúzással) , hogy rájöjjek mitől éled fel. A felélesztés előtt kellett vagy 5-10 ki-bekapcsolás.
Múltkoriban írtam, hogy ssd-t cseréltem benne nvme-re és hogy milyen forró az ssd mert nem mozog a levegő azon az oldalon, s thermal gap padokkal kipárnáztam [link] , úgy sokka jobb lett. (a gyári m.2 sata fix 40 fokot hazudik, az nvme meg 80 fölé is megy simán valójában). Meg hogy elkezdtem egy jobban szellőző házat csinálni neki, csak azóta nem votl időm befejezni. Plusz légtérrel az eleje felől, hogy ott megfordulhasson a levegő a kártyákon át [kép] Közben volt, hogy a méregetéshez lekötöttem az elemet is és utána volt izgalom következő bekapcsoláskor.
-
azbest
félisten
válasz
Iamwhatiam #710 üzenetére
van egy hülyesége a biosnak, hogy a boot képernyőnél nem ad ki képet.
Pár ilyen újraindulás után valsz feltesz kérdést és ott áll. Hosszan nyomás után kapcsol le, ha jól emlékszem.Ekkor lehet próbálni nyomogatni entert, delt, f7-et.
Amúgy az f7 a biosba lépés gyorsbillentyűje. És egyszer csak bejön azzal a kép a bios felülettel. Gondolom felteszi a kérdést, hogy töltse e be az alapértelmezettet, de nem látjuk, hanem gombnyomást vár.Ja és lehet cmos reset után is ezt csinálja. Ha szétszeded és lehúzod az elemet, utána lehet nem indul el elsőre, hanem el kell játszani ezt a nyomogatást, hogy vakon eltaláld a default betöltést, biosba alépést.
Nekem is volt túl magas ram frekire állítás miatt is ez (4800 max), és elem lehúzás miatti hülyülés is, de sikerült visszahozni.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Motoros topic
- Kuponkunyeráló
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DOOM - The Dark Ages
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Dizájnos Acer Predator AmD Fm2-es Esport-Pc Eladó , Számla-Ready !!
- MSI MPG B550 GAMING PLUS Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Újszerű Gamer+AI PC: Ryzen7 5800X / 64GB RAM / 2TB NVME / RTX 3090 24GB / 1200W FSP táp / vízhűtés!
- 3070ti Gamer pc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest