Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iOS alkalmazások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Az IGP-k, APU-k esetén elég sokat hozhat a dual channel. Persze ez is felhasználás kérdése. Pl. HTPC-be alap beállításokkal, lehet semmi szükség rá, de ha már kicsit tweak-elni akarjuk (MadVR), akkor ott már nagy a különbség. Játékoknál dettó, ott alap, hogy a dual-lal gyorsabb lesz a minden. Persze ehhez olyan proci is kell, ami a mai mércével felér ezekhez a dolgokhoz. Szerintem még az N100-as is simán ilyen lenne, de hát az Intel szándékosan lecsorbította singe channel-re, hogy "ne legyen már mindenkinek olyan jó és olcsón".
-
azbest
félisten
A 16 manapság már eléggé alap. De jó, hogy mondod, mert mindig elfelejtem kivenni a ritkán használt régi notimból a 2x8GB ramot, hogy bevigyem az irodai minipécémbe, amiben a 8GB ram mellett mostanában a win10 rendszeresen beszaggat, mert betelik a ram. Pedig "csak" 8 tabon chrome (híroldal, issue és idő loggoló felületekm levelező webes felülete) és csetprogramok (mind chromium alapú), vírusírtó és pár dolog megy csak rajta.
A 32 és felette már azért inkább munkáva kapcsolatos. Gondolkodtam rajta, hogy az egyik n100-as masinámra lehet inkább esxi kéne, amin 4 vm futna, amivel kicsiben próbálgathatnék kubernetes beállításokat. A régi minipécém meg több rammal még jó lehet win desktopnak. Esetleg tudom cserélni 4 magosra a mostani 2 magos prociját is (esprimo q520).
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Futás, futópályák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest