Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
Elkelt!
-
SzaboZE
addikt
válasz
gyulabacsi
üzenetére
Ma délután találkozom a vevővel.
-
gyulabacsi
tag
elkelt??
-
SzaboZE
addikt
válasz
gyulabacsi
üzenetére
Szia Gyulabácsi, úgy tűnik holnap elkel a digitgép, tehát a járulékokat nem adnám el

-
gyulabacsi
tag
üdv!
van hozzá aaa méretű akksi?
256os kártyát adod mellé? -
SzaboZE
addikt
USB-re kötve nem igényel külső tápot, sőt szerintem tölti is az AAA akkukat. Egy-egy képletöltés után újult erőre kaptak az akkuk

-
ovecs
senior tag
5e.-mert nincs rajta zoom
-
Stimpy
senior tag
Bővebben: link Itt olvashatsz róla.
-
ovecs
senior tag
zoom?
-
SzaboZE
addikt
Drága?
-
SzaboZE
addikt
Senki?
-
SzaboZE
addikt

-
SzaboZE
addikt
Mivel 17371 forintért találtam ilyet a neten, ezért az árat 14k-ra mérséklem!
-
Stimpy
senior tag
![[kép] [kép]](http://image.nomatica.com/images/pocketcamslim3200.jpg)
Ő lenne az? -
SzaboZE
addikt
Aiptek SlimCam 3200
Kisméretű, igazi zsebfényképezőgép, nagyon jó megjelenéssel! Teljes értékű funkciókkal, tft kijelzővel, vakuval, dobozában, leírásával, software CD-vel, kábellel, hordozózsákkal, kábellel. Két AAA méretű elemmel vagy akkuval működik. Van beépített memóriája (16MB) és SD/MMC kártyákkal bővíthető. 256-os kártyával használtam (kb 200 kép fér rá) és tökéletesen működött. 2048x1536 a maximális felbontású kép, amit készít (3MP), de fizikailag 2.1 MP-es a gép. Szép képet készít, javallott a természetes fény használata, mert a vakuja szerintem kevés fényt ad (mondjuk ekkora géptől ez sem rossz teljesítmény!) A képre a dátumot is ráilleszti, ez külön beállítható. Nagyon keveset használtam, kb 40 képet készítettem vele, mert csak másodlagos gépként használtam. Gyári állapotú, a fólia is még rajta van a kijelzőjén.
Nagy szolgálatot tehet, mert pici és mindig nálad lehet. Én pl azért szereztem be, hogy baleset esetén tudjak azonnal képeket készíteni, nem mindegy utólag mit tagad le a tettes! Akár kesztyűtartóban is hordozható.![[kép] [kép]](http://members.chello.hu/mazda/bolt/aiptek2.jpg)
Irányár 17k!
Telszám, mail adataimnál.
SzaboZE
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- További aktív témák...
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Book 3 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs