- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistivi
tag
Sziasztok
Már többször olvastam olyan kérdéseket, hogy bizonyos konfighoz mekkora táp kell, ezért gondoltam leirom nekem milyen kis konfigom van és mennyi a fogyasztása.
CPU : i3 6100T
CPU cooler : SCYTHE Big Shuriken 2
Alaplap: MSI B150I GAMING PRO AC
RAM : Samsung 8 gb DDR4 , (egy modul)
SSD: INTEL 128GB 600p M.2 PCIe
Ház táppal: CHIEFTEC IX-01B-85W 85WVan még egy külső vinyó rajta, de annak saját külső tápja van.
Eleinte Ubuntut raktam rá az alap helyzetben 17W-ot fogyasztott, csak a serviio futott a háttérben. Kisebb terhelésnél mint pl.: Web böngészés , videó nézés,a fogyasztás 28W-ig kúszott.
Akkor gondoltam kipróbálom mit tud a masina Win 10 Pro alatt, alap helyzetben, csak a kaspersky és a serviio futott 14W-ot mértem, itt is minimális terheléssel csak 25W -os fogyasztást mértem.
Kipróbáltam AIDA64 System stability test alatt (CPU+FPU+Cache+system Memory+GPU teszt) a fogyasztás 40W-volt.
Ezeket a fogyasztási értékeke a konnektorba dugott fogyasztás mérővel mértem, aminek a gyári tűrése 1%.
Remélem tudtam segíteni.
-
Pistivi
tag
válasz
cinemazealot #38229 üzenetére
Köszönöm szépen, már rendelem is meg.
-
Pistivi
tag
Sziasztok
Abban kérnék egy kis segítséget, hogy építenék egy ITX-es pc-t.
Csak torrent, internetezés, hálózaton filmek megosztása.
egy i3 6100t-t gondoltam procinak, 8 gb RAM, egy SSD, egy alaplap, ennyi lenne , de amit kinéztem ház+táp kombó, azt nem tudom hogy megfelelne e, vagyis a Táp elbírná e ezt a rendszert...??
amit kinéztem egy CHIEFTEC IX-01B-85W házikó, de az a 85W, az elég lenne?
segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest