- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
válasz
Honkydoo #19851 üzenetére
Helló!
Bocsi, de nem volt igazán időm foglalkozni vele, illetve nem sikerült olyan rendszert összeállítani, ami megfelelt volna, így többször is újrakezdtem a dolgot. Szóval sok adattal nem tudok szolgálni, annyit tudok most neked mondani, hogy a Node 304 házban 40 fokra melegedett a lap/processzor terhelés alatt.
-
sirdond
őstag
Tegnap megérkezett a C1037UN-EU giga lapkám. Gondolkoztam rajta, hogy ez legyen, vagy várjak e még tovább egy normális mITX alaplapra Haswell-hez,de így elsőre nem bánom,hogy nem kellett várni.
Ráadásul pont volt fent egy Fractal Design Node 304 ház is,úgyhogy az is egy jel volt
NAS + szerver funkciókra lesz, meglátjuk hogyan teljesít. -
sirdond
őstag
Ha már feljött a téma, gyorsan megkérdezhetném,hogy mi a különbség az új G széria T-s én nem T-s processzorai között? Pl G1820 és G1820T? Csak annyi,hogy kicsit visszavettek a teljesítményből,hogy jobb legyen a fogyasztás?
Egyébként egy HM81-es lapka lehet mégis jobb választás szerintem, router és nas funkcióknak, mint az 1037u-val felszerelt Giga lapka és árban csak párezer forint a különbség.
-
sirdond
őstag
-
sirdond
őstag
válasz
#16939776 #19750 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Inkább itt írok,mint privátban, mert biztos érdekel mást is a téma.
Tulajdonképpen igen,médiára csak kiszolgálóként működne, a lejátszó pedig külön lenne (ami jelenleg egy RPi). Ezen kívül egyéb funkciók,amit ellátna azok a torrent, proxy. Esetleg routerként is kirpóbálnám. Amire viszont biztos nincs szükségem: web szerver és játék szerver funkciók. Nagyjából ezek az elképzeléseim és az elsődleges cél az alacsony fogyasztás.
Op. rendszernek pedig debian-t gondoltam.Ezekkel a feltételekkel, te mit ajánlanál nekem?
-
-
sirdond
őstag
Szerintetek a közeljövőben várható olyan j2900-zal szerelt alaplap,ami hazánkban is elérhető lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest