Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
Na kész a rendszer atom gyors, és erős.

Egyszerűen imádom, köszi mindenkinek a segítséget.
-
Nova96
őstag
Edigitalba pont tegnaptól nem elérhető a zalman-zm350-fx-350...

Valaki valami ötlet tápban?
Vagy keresek valahol? -
Nova96
őstag
Még egy kérdés max. 3e-ig edigitalból
(igen, szállítással már nem jönne ki.)
Van jó procihűtő ami halk ?
OEM procit találtam belefér az összegbe És arra gondoltam mivel minden halk akkor már ez is legyen az. Én ez találtam Arctic Alpine 11GTRev 2, ha van valakinek ötlete megköszönném.
Vagy érdemes egy gyárit venné ezek nem jobbak a gyárinál? -
Nova96
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Igen, utána olvastam köszi az öletettet. Bár még nem írt vissza, remélem megtudom szerezni .

Az a táp elég lesz akkor is ha később kap még HDD-t?
Ti-n gondolkozok nagyon is, csak akkor pár héttel később tudom csak rendelni, de majd még kiderül.
shteer:
Alap dolgok, játék,photoshop,netezés,torrent stb.
3.5 gondolkozok, SSD úgy is van.kisza25

-
Nova96
őstag
Sziasztok két kérdésem lenne, leginkább segítség kérés ha pontos akarok lenni.
Első: melyik az a alaplap ami nem öl meg mindent és olcsó és jó?
Nincs annyira sok pénzem,de ilyen kis méretbe gondolkoznék.Második: milyen házat ajánlotok kb. 15e-ig.
Kettőt találtam és hátha tudtok ti is mondani:
CM Elite 130, Sharkoon QB One e kettő közül melyik. Hátha tud valaki mondani valamit rá.A gép többi része elméletileg:
Alaplap: ?
ház: ?
proci: intel pentium g3220 / itt még gondolkozok a i3-on megéri rá spórolni vagy nem?
ram: 4gb kingston hyperx 1600mhz /később +4 GB
vga: gigabyte gtx 750 2gb
táp: fsp hexa+ 400W
hdd: WD 1TB bluessd van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vagy keresek valahol?