- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
válasz
SVLaller #10270 üzenetére
Még ennyire nem jártam utána a dolgoknak, hogy teszteket nézzek.
A tippem nekem is az lett volna, hogy a d525 legalább processzorban erősebb, de ezek szerint nem.mintAdarab: Néha én is ki szoktam próbálni, hogy mit tud a 333 MHz-es celeronom, és bár kicsit várni kell, de meg lehet nézni, amit meg akarok youtube-on
Egy T3400-as Pentium dual-core lenne egyébként a lapba rakva (ha találnék ilyen alaplapot), amit még a notebookomból cseréltem ki. Volt olyan, hogy 1 GHz-en használtam jelentősen alulfeszelve, és még úgy is elviselhető volt a teljesítménye. Ekkor persze már érezhető volt, hogy nem olyan fürge, de a célnak megfelelne.
Köszönöm a segítségeteket!
-
Amacs
aktív tag
válasz
#22145024 #10268 üzenetére
Amd vonalon nem nagyon vagyok képben, csak azt tudom, hogy htpc-nek a beépített Radeon miatt előnyösebb. Nekem ez nem szempont, ezért gondoltam az Atomra, hogy az jobb árban lesz.
A pm45-ös lapot én is találtam ebayen, csak erről az első gondolatom az volt, hogy fogalmam sincs a rendelés/fizetés menetével kapcsolatban. Erre tudom van külön hirdetés, ahol szinte mindent megcsinálnak helyettem.
Ami miatt jobban húzom a számat, az a dollár jelenlegi árfolyama(vagy inkább a forint haldoklása), és persze az, hogy nem tavaly nyáron jutott eszembe ilyen ötlet, mert akkor olyan 10 ezer forint körül is kijöttem volna vele. -
Amacs
aktív tag
Üdv!
Véleményt szeretnék kérni a topikot látogató nálam ilyen téren jóval tapasztaltabb kollégáktól.
Alacsony fogyasztású gépet szeretnék alacsony költségekkel összerakni, bármilyen ITX formátumra. Erre az az ötletem támadt, hogy socket P foglalatú alaplapot szerzek, és erre építem meg a rendszert.
Miért pont ez? Van hozzá processzorom, van hozzá ramom, és eléggé régi ahhoz, hogy ne legyen csillagászati ára az alkatrészeknek. (+ kókányolási kedv)A problémám csupán csak annyi, hogy ilyen alaplappal nincs tele a Hardverapró. Erre mondjuk számíthattam volna, hogy nem lesz túl elterjedt.
Van rá esély, hogy ilyennel találkozzak a jelenlegi országhatárokon belül, vagy jobban járok, ha elfelejtem az egészet, és befizetek valami Atommal szerelt alaplapra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged