-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Hál istennek már elegendö a választék ezekből a házakból,leginkább csak az ember izlése és a pénztárcája szab határt.Nem akarok reklámozni senkit,de a 8735-ös hszemben linkelt helyen találsz több ilyen házat is.
Nekem személyszerint ez a ház tetszik aminek a tápja elegendő lenne a te igényeidnek. -
Ghandi
aktív tag
Háááát én inkább azt mondom hogy reméljük.
FM1-ben 65 és 100Wattos procik vannak,kiegészítökkel a teljes fogyasztás maxban elmehet olyan 120-130Wig is.Nem ismerem milyen táp van a CFI házban de biztos nem a legjobb hatásfokú,igy lehet hogy a 130Watt már a tényleges plafon -
Ghandi
aktív tag
Én kb 1éve,max 1.5éve raktam össze nagynénémnek egy ilyen házzal IBM atomos ITX konfigot,ott is minden rendben vele!
Nem emlékszem milyen márkáju táp van benne de eddig semmi baj nincs vele,ha jól emlékszem aktív PFC-s.Ha még csak 70%-os hatásfokú is lenne a táp(amit azért elég szar lenne)akkor is a 150W 70%-is bőven elég.
Nem véletlenül veszek ujra ilyet -
Ghandi
aktív tag
Barátnömnek nem kell valami nagy márkájú minőségi ház,egy CFI házat rendeltem.
Pontosan ILYET
Atomos gépet már csináltam ezzel a házzal.Rendes táp van benne,nem paneltáp igaz nem FSP vagy Chieftec,stb de igy másfél év távlatából jól teszi a dolgát,a 150W bőven sok is egy ilyen rendszerhez.Két dolgot tartok pozitívum a házzal,az egyik hogy olcsó,a másik meg hogy normál 5.25-ös DVD hely van benne!
Igaz nem egy szépségdíjas,de nem is TV melett lesz HTPC,hanem sima PC szerepe lesz íróasztalon. -
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Barátnömnek kell összeraknom egy gépet,és mivel általában csak netezik,meg filmet néz,zenét hallgat igy valami kisfogyasztásuban gondolkodok,egy ITX-es rendszer nagyon jó lenne neki,föleg a méretei miatt is.
EZT az AMD-s MSI lapot találtam,aminek az ára is jó,és az adatok alapján egész jónak tünik,de nem igazán találtam róla véleményeket sehol.
Esetleg ismeri valaki ezt a lapot? Érdemes ezt megvennem?Magát ezt az AMD-s rendszert sem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest