- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woss
csendes tag
Az Asrock H67 / P67-es lapokon - legalábbis egy jó csomón - valami olcsó, Etron által gyártott USB3 chip van. Ez bizonytalankodik.
(Az újabb H61-es lapokon már ASMedia van.)
Általában nem foglalkoznék az ilyen hírekkel, ha nem tapasztaltam volna én is ilyesmit.Egy m-ATX-es H67M-en többször eldobálta a külső diszkemet, az enyémen pedig bekapcsolás után rendszeresen nem látja.
Erre először azt a magyarázatot gyártottam magamnak, hogy annyira gyors a boot a SATA-III -as SSD-vel, hogy talán nem bír olyan gyorsan felpörögni a diszk, hogy a Win7 boot procedúra felismerje. Ennek persze ellentmond, hogy amikor már felpörgött, akkor miért nem mountolja a plug and play-en keresztül. De ennyire meg már nem értek hozzá.
Még az is lehet, hogy a diszkben van a hiba. De nem volt módom más gépen kipróbálni.Szóval a lényeg az, hogy itt valami nem kerek.
Remélem valami driver csere megoldja majd.(Itt jegyzem még meg, hogy az egyik SATA-III -as portomon az SSD írási sebessége a tizede a másiknak.)
Szóval nem egy kiforrott technika ez mégÚgy látom a GIGA-n NEC chip van. Azokkal nincsen ilyen gond.
Szóval én csak ennyit tudok erről a dologról.
-
woss
csendes tag
Ennél nálam azért prózaibb volt az ok:
a GIGABYTE-on 2 HDMI van, nekem meg a monitoromon DVI-D. Így vennem kellett volna egy HDMI-DVI átalakítót, plusz WIFI-t is akartam és most éppen nincs stickem.
Így az Asrock ára kisebb volt, mint a GIGA + átalakító + stick.Egyébként ezelőtt GIGA lapom volt.
Szóval csupa észérv
(Amúgy most az Asrock vétel előtt kivárnám, hogy hogyan alakul ez az Etron USB3 probléma.)
-
tthom
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged