Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Yettel topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
Sosem undervoltoltam a vga-t, mert nagyszerűen működik és nem melegedik.
Nekem a steel legend kialakítása mindig is egy álomkártya volt. Most, hogy beharangozták a drágulást, rendeltem egy Asrock SL 16 GB-os 9060XT-t. Egyelőre még várom hogy befusson. - bestbyte, másfél hete várom... Erőben nem lesz változás. Nyers erőben meg tudom hogy jobb a b580, nem is kicsivel, de én csak játékra használom, ott meg pariban vannak. A 16 GB meg 16 GB.A gyerek gépében a 4060-as kártyám van. A b580-ast vagy odaadom neki (erősebb cucc), vagy marad minden így és pótkártya lesz belőle.
Cons:
- Shadow of the tomb raider alatt nem tölt be rendesen minden objektum. Ez az első játék, ahol anomáliába futottam bele vele.Pro:
- Csendes
- Jó a fogyasztása
- Nem melegszik
- Mindent elvisz 1440p-n, de tényleg mindent (pl. kingdom come 2 75 fps, max beállításon)Ami a gépben ezt a felbontást nem szívleli, az a proci. Korábban a 120-as vízzel jó tapasztalataim voltak i7 11700f alatt, egy krakent vettem erre a célra a 8700g-nek. Mellé egy moduláris tápot, hogy kevesebb kábel fogja meg a légmozgást és a két noctua normál 120-as ventit (ebből egy valamiért leállt) kicserélem két slim ventire.
Bízom benne, hogy jó lesz az összhang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- 32gb ddr4 ramok
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest