Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUN_Sector

őstag

válasz sb #66778 üzenetére

Sosem undervoltoltam a vga-t, mert nagyszerűen működik és nem melegedik.
    Nekem a steel legend kialakítása mindig is egy álomkártya volt. Most, hogy beharangozták a drágulást, rendeltem egy Asrock SL 16 GB-os 9060XT-t. Egyelőre még várom hogy befusson. - bestbyte, másfél hete várom... Erőben nem lesz változás. Nyers erőben meg tudom hogy jobb a b580, nem is kicsivel, de én csak játékra használom, ott meg pariban vannak. A 16 GB meg 16 GB.

A gyerek gépében a 4060-as kártyám van. A b580-ast vagy odaadom neki (erősebb cucc), vagy marad minden így és pótkártya lesz belőle.

Cons:
    - Shadow of the tomb raider alatt nem tölt be rendesen minden objektum. Ez az első játék, ahol anomáliába futottam bele vele.

Pro:
    - Csendes
    - Jó a fogyasztása
    - Nem melegszik
    - Mindent elvisz 1440p-n, de tényleg mindent (pl. kingdom come 2 75 fps, max beállításon)

Ami a gépben ezt a felbontást nem szívleli, az a proci. Korábban a 120-as vízzel jó tapasztalataim voltak i7 11700f alatt, egy krakent vettem erre a célra a 8700g-nek. Mellé egy moduláris tápot, hogy kevesebb kábel fogja meg a légmozgást és a két noctua normál 120-as ventit (ebből egy valamiért leállt) kicserélem két slim ventire.

Bízom benne, hogy jó lesz az összhang.

Új hozzászólás Aktív témák