Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
flashpointer #65447 üzenetére
Szvsz életképtelen elképzelés.
1. 4k USD-ért bitang gaming laptopot lehet venni ami kisebb és nem 4 kiló.
2. Ha csak játékra kell kevesebből bérelek egy Ultra GF Now szervert RTX 4080-al aztán elég egy okostv vagy egy RB Pi hdmi porttal.
3. 6.5 liter, 7L-től vannak házak amivel a töredékéből kohozható egy hasonló build, de ha az ember megerőlteti magát egy kicsit maga is tud építeni 6L körül olyan házat sfx táppal amibe 'normál' itx komponensek mennek és kb ugyanezt tudja.
4.Maga a konstukció is rossznak tűnik, bár a belsejét nem látni, de ha vizet benyomorít valaki ekkora helyre annak a hatásfoka gyenge lesz, főleg fekvő házban vékony ventikkel, legalább forgatta volna el állóra a házat, hogy könnyen át tudjon áramolni a radin a levegő. Értelmesebb lenne külön csatlakoztatható egységként megtervezni a radit hibrid hűtéssel,aakkor repülőn szállítható lenne külön, feladott poggyászként, a gép pedig a kisebb súlynál fogva kéziben.4K USD-ért már elvárnék egy ilyen feature-t.
-
PROTRON
addikt
válasz
Na pontosan azért kezdtem anno saját ilyen projektbe, mert ezt az árcédulát én nem fizetem meg.
De sok sikert kívánok nekik, még több ilyet!Mármint nekem nem erőgép kellett, hanem minél több féle portokkal rendelkező, AUTOCAD képes munkaállomás, thin-mITX form factorban, hogy laptop legyen...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Érdekes kis ötlet, kíváncsi vagyok meddig jutnak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA® driverek topikja
- Router gondok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest