Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz PROTRON #58192 üzenetére

Az eméletem gyakorlati tapasztalatra épülő vélemény volt, nem elmélet!
    Én nem ajánlok semmit, hiszen leírtam, akinek kisméretű gépre van igénye, az vesz egy olyat, aki itx-ben és erősben gondolkodik, az vesz egy olyat, akinek erősebb kell, és nem foglalkoztatja a méret, az vesz nagyobbat, és árban még erősebb cuccokat is tud venni ugyanannyiból.

Hol szerepelt itt, hogy bármelyik másiknak árban jobbnak kell lennie, mint a másiknak, ha nem volt sehol sem a preferenciák között az ár? :D

Azt is érteni kellene mellé, hogy sem az emberek, sem a cégek nem olyanok már, hogy egy ilyen pc beruházás olyan tétel lenne, aminél anyagi megkötéseket kell alkalmazni, ami miatt utána a kihordási idő alatt szenvedés lesz a munka, amelyik cégnek nehézséget okoz jól megfizetni a megfelelő munkaerőt, és komoly, rendesen működő hardvert biztosítani a megfelelő sebességű munkavégzéshez, és erre nincs zsebben, azonnal bármikor egy éves bevétel 2-3%-ánál kisebb össze, annak a cégnek nincs létjogosultsága, bármiféle piaci változás, jogszabálymódosítás, konkurencia, vagy csak simán rossz üzleti döntés miatti piacvesztés elsöpri, mint az őszi szellő a gesztenyefa tövéből a száraz levelet!

Vigneau: Én is nézegettem ezt a kategóriát, most itt a Kolink Rocket Heavy az asztalon (még üresen) és erre talán le mernék cserélni a the tower 100-at, igen korrekten összerakott pici ház jó elgondolással megterveztve, ami ennél extavagánsabb, az a Phanteks Enthoo Evolv Shift 2, majdnem vettem egy olyat is a héten, bár lehet ettől jövő héten még megveszem, ez az a kategória, mai a must have érzést kiváltja, meg még van 3-4, a többi hidegen hagy. És pont erről beszéltem, aki ilyeneket vesz, az nem azért veszi, mert régi a gépe, és kellene egy új, aztán minden fitying az fps hajhászásra van tolva.

Új hozzászólás Aktív témák