-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
engem nem lepett meg ( :
elég sok noctua venti "búgást" olvastam reviewk-ban - nem próbáltam ki, de nem is fogom, a flexek nem búgnak, max azonos rpm-en kevesebb a légszállításuk, meg mondjuk felébe sem kerülnek, valahogy túlélem így -
arcticokról egyre több jót olvasok, "mindenesre" talán azok a legjobbak - anyaghasználatuk az biztos nem prémium, de az árazásuk sem...ahhoz képest ár/értékben biztos nagyon jók -
még talán egy sima pure wings2-vel is bepróbálkozhatsz - ellentétben a 2x annyiba kerülő silent wings 3-asokkal, azoknak nem hajlamos cincogni a motorja -
gy.b. vett valamai komolyabb vizet 90e körül, tán' alpha cool, ahhoz pw2-t adnak
- vizekben és radikban egyáltalán nem vagyok benne, gondolom a nyomás nem mindegy, de ha pw2-t adnak ilyen árkategóriában annak nyilván oka van -
lamelláktól nagyban függ milyen venti és milyen légszállításal a leghatékonyabb
a ninja 5-öm pl 2db 800-as flexet kap gyárilag, arra a bordára az a nyomás és légszállítás a legideálisabb,
ellenben még így is drp4 és d14 közelében van, csak halkabban - meg sokkal olcsóbban -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged