- Yettel topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Még egy Reno15 érkezett
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Én úgy vélem, hogy éppen az optikai drágább, mert ott a jelet át is kell alakítani, míg koax digitálisan a jel elektronikusan jelenik meg.
Szerintem az optikai jobban terjed, de én sem értem miért. Olyan lapot kell venni, amin belül van SPDIF output és akkor bár külön, de ki lehet vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Hardcore café
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- PlayStation 4
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest