- Garmin topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
igi
aktív tag
válasz
Pista0001 #11606 üzenetére
Szia!
Én is a 350-es SFX Be Quiet-tel szemezek, és érdekelne, hogy mit jelent a nem túl hangos?
Ugyanis nálam egy LianLi Q07-ben lenne az asztalon a fejemtől kb. 50-80 centire.A maximális konfig, amit meg kell hajtania az egy i3+HD7750+SSD+HDD + DVD.
És persze jó lenne, ha minél csendesebb lenne...
kösz:igi
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pista0001 #11606 üzenetére
Volt egy rövid ideig Feel 202-m.
Nekem az volt a bajom vele, hogy nagyon zárt, légmozgástól mentes helyen van benne a vinyó, nyáron simán felment 50 fokra a hőmérséklete úgy, hogy ODD nem is volt fölötte
Ha nem akartam, hogy a mobo által termelt meleg még erre rátegyen kellett egy slim 120-as venti a lapra, akkor viszont a rácsozat által gerjesztett szélzaj volt elég erős
Ja és valamiért felerősítette az akkori vinyó rezgéseit, de ez gondolom hdd függő.Valami kicsi kocka vagy tégla kellene minél kisebb mélységgel pl. a CFI házakkal mi a tapasztalat? (affene, most látom ezek nem paneltáposak
)
Ahogy nézem valamelyik Silverstone Sugo-t ügyesen le is koppinttotákINWIN BM639-et is megtaláltam, de az már drága nekem és ott is csak opcionális lehetőség a paneltáp, alapból egy sivítógép IN-WIN IP-AD120-2 ventis táppal szerelik, akkor már inkább egy GIGABYTE MIB T5140 bár árban ez is határeset, és túl széles is, de a házimozis cuccok közé illeszkedik.
Ami még megoldás, bár energiatakarékosság szempontjából nem az igazi, az az, hogy keresek a mostani mellé mégegy Soltek qbic házat, és belerakom a korábban írt FSC tápot.
Nah, jól el monologizáltam itt, aztán nem jutottam semmire
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Metal topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Proxmox VE
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- További aktív témák...
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- Kingston FURY Beast RGB 32gb ( 4x8gb ) DDR4 3200MHz
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest