- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #63769 üzenetére
Nos igen a Thermalright hűtők - eddigi tapasztalataim alapján - kimondottan jól megkreáltak. Kezdve a TRUE-tól , az axp100 muszkilin át a axp90 akármelyik verziójáig. A TRUE mondjuk nem igazán itx barát, meg kell rá a nagy statikus nyomású ventilátor, de akkor nagyon bika.
A C7 elég szépen megépített kis gyösz. Annyi zavar benne, hogy a bordák pont a ram és a vrm borda felé nyitottak. De majd kiderül, hogy fog zenélni a htpc-ben, ami meg egyáltalán nem itx méretű. -
mpierre
veterán
válasz
FireKeeper #63764 üzenetére
Hááát... A C7 hivatalosan 100W-osra van hitelesítve, a 8700G meg 88W PPT limittel vanik. Szerintem az axp90-x47-nél gyengébbnek tűnik a C7.
Az x47 egy 120-as adapterrel, meg az ID-cooling argb-s rózsaszín csodával a szintén 88W PPT limites 5500GT-t tűrhetően tartja. Majd megkérem a tulajt, hogy nézzen rá, mert már nem emlékszem a hőmérsékleti adatokra.
Nos a C7 is kapni fog egy 120-as adaptert, meg egy noctua 2,8 mm h2o-s ventit. Majd elválik.
A BR meg kb mindenben is erősebb a C7-nél (közben 95W-t írnak rá..), ugyan a 5700x3d ppt-jét nem lelem, de nem lehet alacsonyabb a 5600x3d-jénél, ami meg 145W... Szóval nem tudom. -
mpierre
veterán
válasz
FireKeeper #63762 üzenetére
Akkor valami hasonlóra (vagy rosszabbra) számíthatok a Cryorig c7-tel a 8700g-n.
Mekkora ventilátor van rajta?Ja látom, 120-as arctic bionx vagy mi. -
mpierre
veterán
válasz
Pista0001 #63702 üzenetére
A fránya automata - majd én eldöntöm, hogy mit írsz - korrektor. Szerintem a kiötlője, azóta röhög vagy csuklik.
Sajnos a házból való kb 5-7 mm kimetszése lehet a járható út. A leszorító már így is a spórolás áldozata. Még elmélkedem ezen, meg tervezgetek egy keveset.
-
mpierre
veterán
-
mpierre
veterán
válasz
Pista0001 #63684 üzenetére
Azért vannak gondok. A D5 rögzítőkeret 71×71 mm (átlagosan). Az A4H2O elején a nyílás 69,4×158,5 mm-es. A D5 65 mm átmérőjű a legszélesebb pontján. Erre megy rá az O gyűrű, majd a rögzítőkeret. -> Apu hogy megy be, apu hogy megy be....
Ja! Dremel!Ha nem vagdosok, akkor a flat reservoir ami a ház elejére kerülne ~45mm vastag lenne. Ennyivel nőne a ház hossza.
Ergo. Marad a vagdosás, mint megoldás. Mert a 45 mm-es orr azon a házon randa lenne. Ezt le kellene vinni kb 20-25 mm-re.
-
mpierre
veterán
Ha még nem lett volna....
Minimalista pc "ház" a sinistercases elképzelése szerint - [link]
-
mpierre
veterán
Hogy visszakeveredjünk az itx gépekhez:
Vajon van-e LianLi A4 H2O-ra előlapi ditroplate...???? Eddig nem találtam.
- Nem is lenne megvalósíthatatlan. Etsy-n van custom elő-, meg oldallap.
- Elölről likas a házikó a nagy vg-k miatt, ott pont elfér a 60 mm kopter, ergo van hely egy D5-nek is.... meg az előremenő és a visszatérő fittingeknek.Ááááááá, a kurv@ vezérhangyát hogy lehet agyoncsapni?
Tényleg mennyire bonyolult megtervezni egy ilyet? Aztán legyártatni...
-
mpierre
veterán
Ezt nem is vitatom, sajnos a jelzett szoftverek némileg jobban komálják az intel + nv párost. Az acad részéről (vektorgrafikus feldolgozás) még valahogy érthető is - ugye 1 szálas feldolgozás - de az archicad-et nem értem.
Lehet nincs igazam, de talán mac sosem épült amd alapokra....????
Valami olyasmi lesz, mert büszkén hirdeti magáról az ArchiCad.
-
mpierre
veterán
Az acadok nagy része igen régen íródott. (Ha berőffenteném a régi Abit Ag-8; P4 650; 8GB; 1950pro gépet ki is tudnám próbálni, ha nem xp lenne rajta.
) De erősen valószínű, hogy elmenne. Ahhoz, hogy több szálat tudjon használni - nem biztos, hogy a legpontosabb infóval rendelkezem, tehát tévedhetek is - kb alapjaitól kellene újra írni. Valahol a core2quad időkben merült ez fel. Az se tegnap volt.
A Zéé: Felsorolok két meglévő gépet, amiről fixen tudom, hogy elmegy rajta az acad2024, illetve a revit (mindkettő teljes és lt változatban).
1., Az adatlapon lévő egyes gép. Ezt csak használtban érdemes megvenni, mert még mindig csillagászati ára van.
2., Lenovo Thinkcentre 720s. Ez használtban röhej áron van.Na most az ArchiCad más tészta. Az 1-es gépen tuti elfut. Hiba nélkül, tuninggal, mindegy. A 2-es gépen is elfuthat, de ezt Archicad hiányában nem tudom megmondani. (Szerk.: Holnap rá tudok kérdezni egy kollégánál, hogy vmi hasonló Thinkcentre gépen melyik ArchiCad-et használja. Tippre valami régebbi.)
Javaslat, ha kell egy kis jövő állóság: Apróról vennék egy procit, meg ddr4 ramot. A proci mindegy 10-12 gen i3-i5. Hozzá használt nv vga. Majd új deszka és táp. ITX-et sajnos nem sűrűn fogsz lelni, de mATX még járható és házat is könnyebb pukkantani.
-
mpierre
veterán
Az autoCad alapú programok sajnos csak egyetlen szálat használnak. Kb az autoCad 10 óta. (mondjuk akkoriban csak egy mag volt a prociban, de még egy keleronon is elfutott) Az még talán promtba beírt parancsokkal rajzolt főként. A revit egy külön állatfaj egy sima i3-on is elmegy, de az i5, i7-től sem lesz gyorsabb. Egyedül ha tuningolod a procid...
A hibás ramtuningtól meg pillanatok alatt elfossa magát. (2024-es revit). Egy 7 emeletes irodaépület helyiséglistáját - nincs eszköz benne - kb 4-5 perc alatt rakja össze.
Az ArchiCad meghálálja az i5-öt, de nem feltétlen lesz lassabb az i3-n. A több szál használatát pedig végül is rá lehet mondani. Ezt alapvetően a Nemetschek óta tudja, előtte, ha jól emlékszem az se tudott ilyet. Valahol a 20-22-es verziónál akadtam le róla. Az openGL gyorsítási lehetőség miatt mindenképp nvidia, azt 3D stílusoknál lehet talán bekapcsolni. (bocs rég használtam, most revit van)
Pl.: Ha az Acad24-et nézem i3-on el se indulna. De ment. Próbaverzióban. Ellenben a SketchUp-pal meg tudom akasztani a mostani tervezőgépemet is. A FDS-t meg hagyjuk, annak semmi sem elég, ha számolni kell.
Szóval elég lesz. Jelenleg a revit i3-as gépen megy integrált vga-val. De! Ha pdf-ből is kell bűvészkedned és sok a layer, ami megjelenik, akkor az i3 kevés.
Amúgy a régebbi verziókra rákeresve értelmesebb gépigényt adott ki az autodesk. [link]
-
mpierre
veterán
válasz
flashpointer #63596 üzenetére
Már le is akciózták. 476-ra.
-
mpierre
veterán
válasz
Pista0001 #63513 üzenetére
A húgomat nem tudtam róla meggyőzni, hogy rögzített lábbal is lehet. A porszűrő hajlékony plasztik és ráadásul kívülről van a gépház alján. Nem akarta, félt, hogy eltöri a plasztikot, ha leveszi.
Azon nem tudott végképp napirendre térni, hogy milyen pici a gép. Miközben a kezében szorongatta a tv-re köthető retró game stick-et. -
mpierre
veterán
válasz
Pista0001 #63507 üzenetére
A hagyd el. Nem küzdök vele, de egyetlen pozitív hozadéka van a csavar elhagyásának: Könnyebb a porszűrőt takarítani.
És addig is íme a végleges helye a gépnek (szerencsére a sok fehér könnyít a gép "tömegén":
A képért bocs telefonnal és paintben babrálva... Ebből a paint a fő bűnős.
Szerk.: Köszönöm a segítséget.
6-32-esem megfelelő hosszban nincs. sz'al elengedtem.
-
mpierre
veterán
válasz
Pista0001 #63499 üzenetére
Háááát, nem t'om. Próbálkozom.
M3, M3.5 és M4 is van itthon a vízhűtés miatt, ugyan belső kulcsnyílású, de van. Az M3 beleesik a furatba, az M3.5 meg sok. Az M4-t hagyjuk, ebből tippeltem az UNC 6-32-re, mert az picit nagyobb csak, mint az M3.
Az UNC 6-32 az 3,505 mm külső és 2,77 mm belsőátmérőjű. (A 3,4 és 2,8mm-hez ez van a legközelebb) Az M3, az nevéből következőleg 3 mm külső és 2,675 mm belső átmérőjű. Persze vannak még egzotikus menetek, főként észak amcsi megközelítésben UNF, UNEF.Aztán simán lehet, hogy az esti műszak más menetfúrót használt, mint a nappali. Vagy más évjárat a ház, vagy.... jöhetnek a konteók.
Mivel dobozolva van már a gép, így a felállításának helyszínén fogok rápróbálni, mert UNC 6-32 van, csak éppen rövid. Szóval holnap kiderül.
HUN_Sector: Nem kínálod meg a rendszert egy Ryzen Master; Curve Optimizer-rel? Az az 1,519V max vid...
De simán lehet, hogy AM5-nél hozzá kell ehhez szokni. Még sehol se vagyok AM5 rendszerből és lehet nekem tűnik soknak. Amúgy de-/relid volt?
-
mpierre
veterán
válasz
Pista0001 #63487 üzenetére
Felforgattam a házhoz kapott csavaros zacsit, meg a díszplexit is átnéztem, de sehol semmi, ami hosszban jó lenne. Ettől még simán lehet, hogy én kevertem el.
Esetleg egy menettel együtti átérőt sublerrel tudnál mérni? Abból azért egész jól be lehet lőni a csavart.
A hdd-k tápcsatijai nekem külön-külön egyesével vannak. [link] Így egyszerűbb volt. Ezt még az A4H2O építésekor találtam, mint használható ötletet.
A vga táp elhúzható lenne a táp mellett is felfelé, de ott jön fel az usb3-as előlapi kábel, a power sw és led kábel. Ott megy le az ARGB kábele a két fenti ventinek, meg az egyiknek a tápja is és ott húztam át a lenti hdd adatkábelét is. Na ezek mellé még bepakolni a vga tápot, már nőgyógyászati képzést igényel.
De az biztos, hogy triggerelte volna a mindjárt kib@szom a pics@ba az egészet érzésem.
-
mpierre
veterán
Némi tanulság a pinkkel leöntött minigép építéséről.
- Az akrilos festést le kell lakkozni. Tartósabb. Legfőképp javul a karcállósága. De lakkozás előtt, művészellátóban kapható akrilfesték tisztítóval minden hibás maszkolás miatti felület javítható.
- Ahogy vártam némileg romlik a festett bordák hőátadása a levegőnek. Az m2 ssd 40-45°C között van, tartós íráskor bepuszil a 70+°C-ba. (Lehet, hogy a vizezett, vagy a TR bordával hűtött sx8200 pro kényeztetett el a 30-35°C normál és 50°C körüli írt hőmérséklettel.)
- Kell a jó maszkolószalag. Nem Tesa, hanem autófényezéshez való plasztikszalag.
- A jonsbo a4 egészen jó kis ház, de a táphoz extra türelem kell, ha méretre gyártott és harisnyázott moduláris kábelekkel akar vki szerelni. Pont emiatt buktam a 3,5-es hdd-t, így lett egy 2,5-es kertben beépítve. A felső ventik kábelelvezetésére nem gondoltak, mint ahogy a vga tápkábelére sem igazán. A ventiké nagyon hiányzik a házból. A táptakaróra kerülő 2,5-es hdd/ssd kábelezése az előlap felől szívás, másik oldalról értékes helyet foglal. A mágneses tappancsokhoz nem találtam csavart. Menet van, csak nem tudni unc-s, vagy m-es. A vga rögzítése parádés találmány.
- ID-Cooling pink kopter. Meglepően csendes és 750-780 körülről indul, nem 900-ról. 1200-1300 felett jön meg a hangja. De szerencsére 750-780-tól is tolja a levegőt rendesen. Csillámpónis világítással elég durva a pink gépház.
- TR AXP90 X53 a fenti kopterrel 42-45°C körül tartja idle az 5500-as ryzent.Egyelőre csak telepítés közben, a hirtelen szűkké vált asztalon lőttem 2 képet. Vigyázat.
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #63432 üzenetére
Érthető. Amíg a samu le40c650 (@c750 vagy arra flashelve amelyik hdd-s volt) nem költözött el az örök vadászmezőkre én se törtem ilyenen magam.
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #63424 üzenetére
Lenne pár kérdésem, ha 4k tv akad a környékeden.... 4k 120fps 10bit video playback működik mpc-hc-val, vagy kodi-val? Éppen a htpc upgraden gondolkodom. Illetve ddr5-ből érdemes 6000MHz-nél gyorsabbra beruházni?
-
mpierre
veterán
válasz
zsoltee10 #63385 üzenetére
Az a proci sovány erősebb vga-hoz. Talán még egy 2060 mehetne neki, de az 160W már.
1060 6GB-t cseréltem 6600XT-re a fiam gépében. 120--ról 160W-ra, de vízhűtés van és ugyanúgy sf450. 5-6°C-t emelkedett a terhelt vízhőmérséklet ugyanazon ventilátor fordulat és átfolyás mellett.
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #63380 üzenetére
A ventilátorok argb-sek, így lesz némi fény. Nem csillámpónis fényorgia, ha lehet, akkor csak fix fehér.
-
mpierre
veterán
válasz
Pista0001 #63378 üzenetére
Nos igen, de kellett a rózsaszín.
A fekete olyan snassz lett volna. A gép leendő tulaja teljesen odáig van, meg vissza. Úgy gondolta, hogy csak a ház lesz pink. Na, de a sötétített üvegoldallap sokat fog tompítani a megjelenésen...
De ott van helye. Általában én is hdd-t használok a sokszor írandó fájlok tárolására, de velociraptort. Ebbe a gépbe nem férne be a veloci, mert akkor nem fér be adattárolásra dedikált megoldás. Most nincs elfekvő 2,5-es 1TB hdd idehaza.
-
mpierre
veterán
válasz
Pista0001 #63372 üzenetére
Direkt a lehető legrövidebbre lett gyártatva a moduláris kábelezés. Sajnos a harisnyázott, rövid kábelek elég merevek lettek, emiatt volt nehéz a kábelezés. Leginkább a takaró felrakása. Ettől a mutatványtól kb úgy éreztem magam, mint az autószerelő, aki auspuffon keresztül cserél kuplungot.
Az ssd-t még nem döntöttem el, hogy bent marad-e, de a rövidre vett tápkábel miatt kb ez lesz a bekötés módja. Van bent m2 ssd is. Ezen csak az írástűrése (intel 520) miatt gondolkodom, mint temp és letöltés mappa tár. Még be kéne mókolnom egy 3,5-es hdd-t is, de az már csak hosszabbítóval fog működni.
rxmiss:
A vrm borda is "csíkos" lett, de azt takarja a procihűtőn lévő ventilátor. Szögben, szélességben ua az ezüst csík. Lásd lentebb. Így utólag nézve a dolgot, azt akár ki is hagyhattam volna.
Amúgy meg bocs a retinapörkölés miatt.
-
mpierre
veterán
A Jonsbo A4 táp takaró lemeze valami rémálom. Az sf450-et alig lehetett bekábelezni, leginkább a 24 pin volt gyalázat. Na de hogy a pink se maradjon le, íme egy adag mályvacukor:
-
mpierre
veterán
ZF-12025-PINK. Még nem kapcsoltam be a gépet, így nem tudom mennyire lesz zavaró. Eddig tudatosan kerültem ezeket a csodákat.
-
mpierre
veterán
Tovább épült a csajos gép:
Erre még rákapcsolom a rgb-t, ami a ventiken van, kész a csillámpóni.
- Ha jól mértem, akkor pont 7 mm marad a procin lévő hűtő koptere és az oldallap között. nos levegőt nem sokat fog venni. A nagy rózsaszín lapátos alatt thermalright axp90-x53 lakik.
- Valaki rakott már össze ilyen argb csodát? Egy alaplapi csat hány darab ventilátort bír el? Van 3-as elosztó. (Az már csak szépészet, hogy a ventilátor kábelei fehérek, míg az argb elosztó fekete...)rxmiss: Hdd hűtésre ellenben teljesen megfelelt.
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #63347 üzenetére
One 2 sf-nél fn+esc a 0. A hármasnál átvariálták?
-
-
mpierre
veterán
Az öreg rx 570 pulse itx is átlényegülve, frissen padozva és pasztázva:
Már csak az utolsó alaplapi borda hiányzik és rakható össze a gép. -
mpierre
veterán
Valaki szólt, hogy kimaradt egy apró rész a pinkesítésből. Megoldottam
:
Van még pár apróság, amit javítani kell, de így még kevesebb maradt az eredeti színéből. -
mpierre
veterán
válasz
zed1983 #63282 üzenetére
Az Asrock B660M-Itx/AC-n ugyanez a integrált csoda van. Egy Scythe sdar-2100 + Overnight Sensation (diy) hangdobozokon keresztül nem feltétlen vállalhatatlan.
Bár pont mostanában készülök kiiktatni
, mert az alc 1220-assal szerelt X299 Taichi Xe jobb dinamikát produkál ugyanazon a hangerőn. Ezt csak az sdar vu metere alapján mondom, mert szerintem nem hallom a különbséget.
Amúgy mit várnál tőle?
-
mpierre
veterán
válasz
rxmiss #63276 üzenetére
Ja. Azt én is megtaláltam. Azért írtam, hogy gold. Arról persze semmi nincs a neten. Tényleg roger mester nem rendelkezik infóval ilyesmiről?
HUN_Sector: Táppal nincs tapasztalatom, de a Technics Sa-Dx930 ventijét már cseréltem egy noiseblockerre. Azt forrasztani kellett volna, így kábelvágás lett a vége, majd söndörgetés, szigetelés és dupla zsugorcsövezés. Szerencsére a korábbi yateloon (a'sszem) összes adata fent volt a neten.
-
mpierre
veterán
válasz
flashpointer #63227 üzenetére
Tök "véletlenül". De már így marad.
Ebből kell főznöm.
-
mpierre
veterán
Nos, közben lassan haladok a Jonsbo a4 pinkesítésével.
Ez itt éppen 3 réteg motip akril. A vga burkolata, meg a ház külső oldal már kész. Most jön az újabb maszkolás és a durvább pink (erika vörös) felhordása. Szokásomhoz híven lassan haladok.
Ja! és aki alaplapi bordát akar lefújni, az gondolja át kétszer. Vagy nagyon erősen, minden kis résre odafigyelve maszkoljon. -
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #63215 üzenetére
-
mpierre
veterán
Aftermarket hűtés vga-ra itx méretben rovat:
Cryorig c7 vajon összehozható-e egy Spakle A380 Elf-vel? Ha jól mértem mindent a sublerral, akkor igen. 4 db menetet kell fúrni, meg gondolom bejlag is kelleni fog a gpu és a borda talpa közé. De ha kell bejlag lemez, akkor mennyit romolhat a hőátadás, ha alphacool subzero-val "ragasztom" fel?Most már csak azt kéne tudnom lemérnem, hogy van-e útban vmi kondi a vga-n..., ami miatt nem fér el a 92×92mm-es borda a vga-n.
-
mpierre
veterán
válasz
laychi #62816 üzenetére
Jonsbo D30? Varázslónál akad...talán. 401 mm mély.......
Szerk.: Nem olvastam sokat vissza, hogy volt-e ez, mint javaslat.
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #62704 üzenetére
Ja hogy bordára.
Pavlovi reflex a radiátor és a vízhűtés kapcsolata...
Szokásos Thermalright megoldás. 3D nyomtatott lehet a tuti. Az x47-re 120-as fog nálam kerülni ilyen rögzítővel: [link]
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #62701 üzenetére
Mit értesz venti akasztó alatt? Mekkora radi? 1×92, 2×92....
-
mpierre
veterán
Ejha. Ez a Sohoo ITX 01 házikó megvett kilóra. Ráadásul 2022-es?
Ebbe simán belecsapok egy 240-es radit, meg alphacool eisbaer-t és a csíny letudva. Kb 150-200W-os prociig jó is lehet...Még jó, hogy van itthon egy A4H2O. Mondjuk ott meg töröm a fejem, hogy kivágom belőle a ddc-t tartályostul, meg a prociblokkot és kerül bele egy prociblokk-pupma-res kombó...
-
mpierre
veterán
válasz
hegegabi80 #62472 üzenetére
Nekem ez van hozzá nyomtatva: [link] Többféle változat is van.
-
mpierre
veterán
válasz
phulee #62276 üzenetére
Jó pár évvel ezelőtt már vmelyik külhoni oldal tesztelte a ventiekt, hogy hol a legjobb a hatásfok. Az eredmény az lett, hogy némi távolság a hátfaltól / bordától / radiátortól jelentősen javítja.
Meg is van: [link]
Tehát rosszat nem teszel vele, csak maradjon elég hely. Azt ne feledd, hogy kell hozzá valami ilyesmi: [link]
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #62157 üzenetére
-
mpierre
veterán
válasz
zed1983 #62107 üzenetére
[link] vagy fehérben. Nagyon jól szerelhető. Pár hátulütővel.
- atx táp alatt nem fér el az előlapi 120-as venti. 92-esnek nincs furat.
- 1 db 3,5-es hdd hely, de az is akadályozza a 120-as előlapi venti elhelyezését.
A fentiek ellenére nyomtatott hdd kerettel és előlapi venti nélkül piszok jó kis ház. -
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #62102 üzenetére
Aham. Nos egy csomó modu szett kapható különböző tápokhoz (modmymods, cablemods, corsair, stb) azok pontosan azt tudják mint pl tx sorozatú tápokhoz adott harisnyázatlan gyáriak. De az "utángyártottak" mindig adott szériához, sőt akár évjárathoz kötöttek.
De mondjuk már a TX-hez adott vagy gyártott kábelszett nem biztos, hogy jó a HX-hez. A csatik szabványosak, de lehet benne pár apróság. (Pl.: Nincs mind a 24 pin a táp oldalon bekötve, mert azt Y-nal oldja meg a gyártó az egyik tápjánál. A másik tápjánál, mert más volt az OEM meg be van kötve minden oldalon mind a 24 pin. A táp oldali csati - tudtommal - nem feltétlen szabványhoz kötött. Pl.: BQ tápok teljesen mást használnak, mint a Corsair.) stb, stb, stb.
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #62099 üzenetére
Ez inkább tápos topiknak való kérdésnek tűnik, ott nagyobb valószínűséggel kapnál választ... nem csak tippelést.
-
mpierre
veterán
-
mpierre
veterán
Nem egészen. Húgomnak készül, de nem 100% pink lesz. Lesz benne bőven, de igyekszem ízléses megoldást találni a pinkség oltárán.
@ phulee: Lassanként összeáll a gép. A táp kábelei már rózsaszínesednek. A ram bordájának egy része is, meg az alaplap is kap egy keveset. Mondjuk a hűtőbordákon. A ventik már megvannak és rózsaszín lapátosak. A gépház elejére a baglyot, meg megrajzolom magam.
-
mpierre
veterán
A Jonsbo a4 szenvedni fog...
Megjött a két akril spay.
-
mpierre
veterán
Építés alatt:
-
mpierre
veterán
válasz
HUN_Sector #61797 üzenetére
Karaj! Mondjuk a táptesztet gyanítom, hogy nem zárt házban végzik... Ez valahogy mindig kimarad, mint infó.
-
mpierre
veterán
válasz
viperabácsi #61761 üzenetére
450W platinum is elég, ha épp kapható...
-
mpierre
veterán
Mégiscsakleszazértis rózsaszín mitx gép!
Az alany már megérkezett:
Most még szürke, fekete. Majd rózsaszín - szürke - fekete lesz, meg még némi grafika is kerül reája.
-
mpierre
veterán
Ezek megvannak
, de nagyok. Ami nálam fura kijelentés, ebbe építésbe most nem kerülne full víz. Maradna levegőn.
@HUN_Sector:
Igen, a sakura limitált kiadás volt az, ha jól csalódom. Na az már nincs. Limitált kiadás miatt kb horror lenne az ára.
Akkor keresgélek még. Nem azonnal kell... Valami 6-9 lityó körüli kis gyösz lenne a nyerő.
-
mpierre
veterán
Nem egészen off... Nem tud valaki -
- rózsaszínű mitx házikót, ami hazai forgalomban kapható és nem sok 10000 pénz? Igp-s gépecske lenne vagy valami alacsony profilú csodával szerelt... Aztán meg billencs és egerentyű.
-
mpierre
veterán
válasz
Dr.Adonisz #61441 üzenetére
+1 az ebay-re. Néha bontatlan lap is előkerülhet...
-
mpierre
veterán
válasz
hegegabi80 #61374 üzenetére
Ha azt narancssárgával megfőzött kétféle z20 házat meglátja a fiam, akkor gyanítom, hogy a Lian-li tu150wx-től búcsút kell vennünk. Hajjaj.
Az épített nas-nak pedig továbbra is ellenállok.....
......valahogy.
-
mpierre
veterán
válasz
AxBattler #61269 üzenetére
Azért az U sorozat sem olyan rossz. U35 - U45 - U55
-
mpierre
veterán
válasz
sasNAXO #61162 üzenetére
A prolima samuel 17-ből kiindulva terveztem volna nagyobb ventit, mint a borda... Ott 120-as megy arra kis gyöszre.
120-as terveztem a vga-ra is, mert a 2 db 92-es nem fér el a merev csövek, fittingek és kábelek erdejében a 170 mm hosszú bordán. Lehet, hogy tesztelem a samuel 17-tel....vaaagy tesa-val kitakarom a 120-as ventit, mint némelyik tápnál történt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest