Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Aktív témák
-
schumi
aktív tag
válasz
Doky586 #17262 üzenetére
én már fullHDvel is kiegyeznék, upc-re sajnos nincs itt lehetőség, mindigTV még HD alatt sugározza tényleg? most holnap kipróbálom mytvtelenort 1 hónapra ha nem találok jobbat- hátha nézhető (bár telóról tv-re streamelve bőven fps drop van az ingyenesekkel tesztelve - nézhetetlen mármár, de majd hdmivel próbálom esetleg )
...elkeserítő a spíler / premiere league helyzet
-
schumi
aktív tag
sziasztok mindigtv-nél a spílert milyen minőségben sugározzák ?
-
schumi
aktív tag
sziasztok !
van kétféle kártyás mindigtv külső eszközös pakk, kettő esztköz közül melyik javasolt, melyik jobb mint a másik ?
a két modell :
-Wayteq-95-CX
-Amiko Impulse T2/Camikohoz látom ki van emelve hogy fullhdban továbbít hdmin keresztül - gyakorlatilag nekem ez meg a felvétel (amit mindkettő tud tudtommal ) elég is lenne
wayteq szintén fullhdt tud hdmin ?
melyik az ajánlott vétel szerintetek ?köszi
-
schumi
aktív tag
válasz
Watt25 #16474 üzenetére
Koaxos a Digim
- tehát akkor ha jól értem van egy elosztó amin van egy kapcsoló, és épp csak az egyik coax jelre tudom rákapcsolni (esetleg tudnál linkelni egy ilyet
) - ill még játszhat akkor a belső dekóder mert az gondolom hdmin megy a tv-be, viszont ezzel meg nyilván nem menne a tv vinyójára a rögzítés
- sima kettéosztós akkor szerinted nem működne, mármint csak egy y elosztó amit bedugnék a tv-be (engem csakis és kizárólag a spilertv érdekelne a Mindigtvtől)
köszi
-
schumi
aktív tag
sziasztok
van egy d6100as tvm, ami tud felvenni vinyóra. Conaxos kártyás csatornáról is tud felvenni majd minden további nélkül, vagy az más tészta ?
Másik kérdésem az lenne talán ez picit off hogy van egy digi előfizetésem, de most lesz mellé egy mindigtv conaxos előfizum : az antennabemenetet ketté tudom osztani a tvben hogy két szolgáltatás is bejöjjön, nem lesz egyiknél sem minőségromlás (bocs ha nagyon hülye a kérdés) - vagy hogy máshogy lehet megoldani hogy egyszerre 2 szolgáltatónál legyek -mégegy kütyüt nem szeretnék ehhez-
-
schumi
aktív tag
válasz
UberMutant #16404 üzenetére
köszi sokat segítettél, próbaként megnézek egy chromecastot, max visszaküldöm ha nem válik be
-
schumi
aktív tag
válasz
UberMutant #16399 üzenetére
még nem használtam, de lehet beszerzem ha ez jó megoldás, teljesen jól-szaggatás mentesen szépen átviszi olyan mint egy normál tv csatorna ?
-
schumi
aktív tag
válasz
UberMutant #16399 üzenetére
egyenlőre más megoldást nem találtam, valami appal rootolatlan telóról esetleg tipp hogy hogy lehetne átnyomni okostvre ?
-
schumi
aktív tag
válasz
UberMutant #16397 üzenetére
köszi szépen !
bár 1-ig volt, de bepróbáltam és még megy, azt írja dec 2-án jár le, így le tudom tesztelni
köszi -
schumi
aktív tag
sziasztok,
sajnos nincs időm átfutni az egész fórumot, így elnézést ha hülyeséget kérdeznék :
-szeretném meglévő digi előfizetésem mellé a mindigtv-t előfizetni határozatlan időre kizárólag a spiler tv miatt (na most nem szeretnék itt antennázni meg miegymás, láttam hogy van applikációja már mindigtv-nek, így elég hozzá a kódot beütnöm és tudom nézni illetve akár tv-re streamelni az adott tvt ?Ha jól látom ez havi 2k, ha nem kérek semmi készüléket - ami nem is kell mert max mobilról streamelném tv-re - ez jó minőségben hozható, vagy felejtsem el és szerezzek egy antennát meg egy kártyát a tvbe ?
előre is köszi
-
schumi
aktív tag
válasz
frovery #6882 üzenetére
köszi a választ !
(nem nagyon értek a dologhoz, úgyhogy előre is bocs ha nagy baromságokat kérdezek / mondok, nekem mindig kábelem volt, azt bedugom és megy
)
Szóval ha jól értem (?) mondjuk amelyik antennára rá van írva h 5 volt kell neki, az megy anélkül is csak erősítő nélkül fog működni ?
Sülysápon lenne, adóra egész biztos közvetlenül nem látni rá, sok fa van a környéken, igazándiból egy igény lenne összvissz, hogy az m1 szépen bejöjjön (amire eddig elég volt egy erősítős belső szoba antenna, de most az már nem fog működni a boxal, - ezzel is talált 1-2 csatornát de mindre azt írta hogy kódolt, vagy gyenge a jel)
-
schumi
aktív tag
hali
valaki tudna segíteni a következőben ? :
Vettem egy orion dvbt-r800 dekódert, hozzá a régi belső szoba antennát kötöttem, viszont azzal nem találtam meg a 7 csatornát, így valószinű külső kéne...kérdésem az lenne, hogy vajon az említett kütyű tudja ezt a +5voltos áramellátást az antennakábel felé, amit sok antennán feltüntetnek hogy kell neki (leírásban, neten nem találtam róla infot) ? vagy ha mondjuk nem is tudja a jelerősítést, akkor alapból is jónak kéne lennie a vételnek ?
Vagy esetleg ha tudtok ajánlani egy külső antennát, aminek nem kell ez a +5v, azt is szivesen fogadom
előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple MacBook Air 2020 13" Retina Ezüst 8GB Ram 256GB Új Állapot.Csere ON
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Garancia Új. Csere ON
- Diablo IV Expansion bundle! Vessels of hatred is ! Spring Sale! AKCIO!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Garancia 256 GB 8 GB Ram. Fix Ár!
- Intel core I9 14900k, Corsair Vengeance Ram
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest