- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#35104512 #7060 üzenetére
sziasztok
történt egy kis fejlemény. ugye le szerettük volna venni az anyát, hogy megnézzük mekkora görgők vannak a rally -ban... ez időközben sikerült is, megvannak a görgők is, lemérve pontosan 5,1grammot nyom darabja (eléggé kopottnak néznek ki egyébként), de az érdekes az, hogy mindösszesen 3, azaz három görgő van a variátorban
erre mondjon valaki okosat...
üdv
-
runner 125
nagyúr
-
törölt tag
válasz
#35104512 #6620 üzenetére
erre esetleg van még valakinek ötlete mitől lehet?
valamint eszembe jutott mégvalami amit produkál ugyanez a motor, álló helyzetben ha balra eldöntöm csörgő hang jön a hajtómű felől, nem tudom menet közben is van e mert akkor nem hallom, de álló helyzetben egyértelműen hallható, és csak balra eldöntveezt mi okozhatja?
-
törölt tag
válasz
#35104512 #6620 üzenetére
lehet hülyeség, de nem lehetséges, hogy a kipufogóból ég ki valami? ugyanis olyan, mint ha csak hosszabb táv után füstölne égett szagút...
egü -nél láttam egy gianelli kiput, a pontos típusra nem emlékszem, de 22eFt körül van az ára, az jó lenne esetleg az sr -re? azt írják, hogy jó rá, de hangban jelentene valamit, vagy inkább a gyárihoz hasonló lehet? (csak az ára miatt kérdezem, a többi viszonylag drágább, viszont tuningolni én pl később sem szeretnék, tehát egy gyári szerű kipu elég lenne, csak valamivel ez jobban néz ki)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#35104512 #6370 üzenetére
2004as SR ditechje van haveromnak,nekem meg 2003as éroxom.vezettem mindkettőt.e két konkrét robi alapján: SR váza merevebb,rugóstagjaik jók mindkettőnek,fékje itt konkrétan jobb az aeroxnak(nem kéne igy lennie,de itt mégis).
aerox rövidebb,kisebb,szélvédelme mégis jobb,és picit fordulékonyabb.érox felszereltsége általában jobb(fordulatszámmérő pl nagyon fontos sztem)
érox műanyagjai gyengébbek,gyári alkatrészek olcsóbbak.
SR gyári fénye sokkal jobb mint éroxé,de mivel ócsó éroxhoz a tuninglámpa,ez visszájára fordulhat. -
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#35104512 #6357 üzenetére
Akkor gondolom WWW SR-ről van szó. Nem rosszak azok főleg, ha tényleg vizes. Ha nincs törve jó állapotban van picit alkudj belőle. De amúgy képet mindenképp szerezz. Úgy könnyebb mondani bármit is!
[link] Ez szerintem 2003-as. Csak 2006-osként hirdeti, de hát igazság csak az idomok mögött van.
[link]
[link]
[link]
Szerintem mindegyikből lehetne alkudni!Akkor nem rossz vételek!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#35104512 #6354 üzenetére
Ez most így elég kevés infó! Kép is kéne, illetve vizes levegős? De ha ennyi pénzed van már ennyiért tudsz venni 2003 nál újabb digitális kétszemélyes előlhátul tárcsás vizes F12-t is!
Ez is egy alternatíva. Azt mondom ne csak egy márkánál ragadj le, nézz körbe elég rendesen! Jók még a piaggiok is.
-
-Jackson-
őstag
válasz
#35104512 #6327 üzenetére
3-4liter az reális. ezt a típust ("old" sr, fekvő vízhűtéses) 94-96 között gyártották, hasonló festéssel 94-95, tehát semmiféleképpen nem 98-as (talán még lehet így belőle alkudni
).
a fogyasztásnál azt is nézd azért, hogy ezek azért képesek 75-85km/h-s végsebességre is így gyári állapotban.
alkatrészt mindent találsz hozzá, és ránézésre elég szép állapotban van.ilyen 2-2.5 literes fogyasztást a ditech gépekre szoktak mondani, de ha azt nézed hogy egy full sport tuningos 70-es is megáll 6 liter alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest