Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
DigitXT #18107 üzenetére
Volt bizony, két akksinak lőttek is. A 2. már az új tulajnál halálozott el 1 év után.
Annó beszélgettem Egüvel erről, s mondta ő is, h nem való - főleg 50-esekbe - a xenon, mert nem bírja a generátor, folyamatosan le fogja cumizni az akkut. De, holnap utánakérdezek még egyszer.
A Nexus fedélzetije tizedes pontossággal írta az akku feszültségét. Amint felkapcsoltam a refijét leszopott 1,5-2 Volt-ot. 14,2-3-ról lement 12,8-13 környékére, de volt kevesebb is, ami ugye már be sem indította a gépet.
Bár az is hozzátartozik az igazsághoz, h a Nexus-nál gyújtáson a tompított már be is izzott. Az-az anélkül terhelte az akkut, h a motor már járt volna.
zsolt19900
Szerintem felejtsd el mindkettőt. S, itt most kivételesen nem a Kymco-val van a probléma, hanem ilyen tömeg egy 50-esnek nagyon sok. Lomha lesz, mint állat. Ráadásul sokkkal nagyobb terhelés éri a motort. Venni kell egy olasz/japán 2t-t annyiért. Vagy nagyobb ccm-et. De 120kg-hoz még a 125 4t is gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad Air 5 64GB,Használt,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest