Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kcsa
veterán
válasz
Brunesz #52392 üzenetére
Biztosan van olcsóbb is, bár ahogy hallottam két napot különösebb megerőltetés nélkül el lehet rá b.szni, úgyhogy ennek fényében más a 35k fekvése
Ha Bp-i vagy, róluk úgy hallottam, hogy korrektek. Egy telefont megérhet.
Mindenesetre nekem az, hogy a nepper azt mondja hogy nem akar vele foglalkozni, kicsit gyanús. Kereskedőknek mindig van ilyenekre emberük...
-
kcsa
veterán
válasz
gyáliSanyi #52368 üzenetére
Honda SH, mert olaszoknál is abból van a legtöbb, tehát itthon is. Hogy ez jót jelent-e, vagy sem, rád bízom
-
kcsa
veterán
válasz
Bambalazs #52337 üzenetére
Bár látom DigitXT linkelt gyári oldalt is, de én innen szedtem.
-
kcsa
veterán
válasz
30z.Samu #52319 üzenetére
Akkor ennek örömére hallgasd meg egyik kedvencemet, úgy harminc évvel ezelőttről
-
-
kcsa
veterán
válasz
szentkuti11 #52226 üzenetére
ilyenkor jár a dupla jatt
autósoknak persze nem
-
-
kcsa
veterán
válasz
body007 #51890 üzenetére
Én mentem hóban robogóval. Nem volt jó. Egyszer a segge is beszitált, tudtam hogy el fogok esni - de végülis nem. Viszont már előre hallottam a ripityára törő műanyag hangját a fülemben
Le volt beszélve hogy viszem garázsba átteleltetni, erre előző nap nem leszakadt a hó? -
kcsa
veterán
válasz
szentkuti11 #51817 üzenetére
Mióta írsz teszteket MA-ra?
-
kcsa
veterán
válasz
szentkuti11 #51799 üzenetére
akkor Hűvösvölgynél legközelebb ne jobbra menj tovább, hanem balra az erdőbe. Az is jópofa
-
kcsa
veterán
válasz
szentkuti11 #51794 üzenetére
kerülő
ha már Örs akkor Kerepesi, Hungária, Árpád híd, aztán gyí egyenesen. kb nem lehet elrontani gps nélkül sem
-
-
kcsa
veterán
válasz
Dexar007 #51731 üzenetére
nem túl jó érv : ennyi erővel az utcára sem mehetne az ember, az is igen veszélyes sport. BTW ha nekem nem veszik ki, attól halok meg. Hat évesen arra keltem reggel hogy nem mozog a bal oldalam. Kéz - láb (szív...).
@bogyo: nem most volt. Bár családban nem ez lenne első eset, hogy visszanő
-
kcsa
veterán
válasz
Dexar007 #51625 üzenetére
mások is pingvineznek.
-
kcsa
veterán
válasz
DigitXT #51562 üzenetére
2003 óta járok autóval, egy igazoltatásom volt (az se volt az, valami szökött rabot kerestek félreálltam, benézett, és mehettem tovább), 2007 óta motorral, egy se volt.
Nálam is elvileg minden rendben, de hiányzik a fenének. Viszont láthatóan kb. ennyire veszélyesek ezek a kampányszerű igazoltatások, pedig olyan helyen járok hazafelé, ahol kampánykor mindig kint állnak a fakabátok.
-
kcsa
veterán
Totalcaron volt egy cikk, a kedvenc robogógyűlölő "újságíró" mintha akart volna menni kifelé, ezért utánanézett, és valami olyasféle rémlik nekem, hogy mivel te megfelelsz a magyar törvényeknek, ezért mehetsz kint, de számíthatsz folyamatos zaklatásra és büntetéssel való fenyegetésre a helyi erők részéről
ui.: úgyis szeretik a magyarokat odaát
sz.rrá szopatni -
kcsa
veterán
válasz
szentkuti11 #51115 üzenetére
két dolog van: 1) tényleg csoda
2) bevallottan olcsót keres, bár már emelt az összegen, de jó állapotú, nem túl öregecske 4T az biza nem olcsó sajnos.
-
kcsa
veterán
válasz
30z.Samu #50953 üzenetére
Nyilván el kell döntened hogy mire használnád. Én 95% munkába járásra, komoly százalékban két fővel, és én is 100 felett vagyok. Ezért váltottam 250-esről feljebb.
De mivel még mindig 95% városi forgalom, nem akarok váltogatni, ellenben csomagtér kell - kizárólag robogó jöhet szóba. És erre még mindig felülhetek ingben-zakóban ha nagyritkán úgy kell.A maradék 5% eset miatt viszont nem fogok még egy motort tartani
Elmentem a Satelissel is Egerig - nem esett jól a végén az tény
Ezt gondolom én racionális döntésnek, de azt is elfogadom hogy rengetegen választanak érzelmi alapon motort, viszont nekem arra nem telik
-
kcsa
veterán
válasz
30z.Samu #50935 üzenetére
Kis köbcentisben (én) nem vennék, állandóan váltogatni kell városban. Városon kívülre meg kevés. 5-600 köbcentis már más téma - bár attól még mindig utálok váltogatni dugóban
@Tibee86: én úgy mentem oda A oktatásra, hogy megnéztem egy ezeréves motoros könyvben a váltási sémát. Kb. ennyi elég volt, odáig egy métert se mentem váltós motorral
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest