- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dízeles
aktív tag
-
<NewL>
addikt
tegnap próbáltam egy ilyet,haverom vette.
2004-est mond évjáratra de én kétlem,mondjuk elől hátul tárcsafékes szóval szerintem valami 2000 fölötti évjárat lehet. 18K km van benne. 120-ért vette,full gyári állapotban. legalábbis törést nem látni rajta.nagyon szép kis robogó.
most már egy ilyen is jó lenne,csak a tetves pénz nem jön sehonnan semezekben ugye minarelli blokk van. ezekről a blokkokról fel tudna valaki világosítani? mennyit bírnak stb mert azt sokan mondják ,hogy ezek a legmegbizhatóbbak
-
bajnokpityu
félisten
figy,azért van 1 dolog,amit eléggé félreértettél.
SR50ből ugyan van összesen 4 féle blokk,de tételezzük fel,h a legelterjedtebbről van szó.abban,és az F12,F15,aerox... gépekben gyárilag tök ugyanaz a blokk van,ugyanazzal a 12es karbival.tehát tök ugyanazt tudják,mind fogyi,mind menetteljesitmények terén.
van itt tök gyári aerox tulaj,neki 2.8 a fogyija.
én már nagy karbival,kipuffal hajtom,iy is 3 alatt vagyok.a 70es hengerhez mindenképp kell a 17es karbi,és valamilyen sportdob.és mivel maga a blokk is azonos, a 70es hengerek is azonosan fognak viselkedni.viszont van vagy 30féle 70es henger,és ezek viszont másképp mennek,fogyasztanak.
1 dolog van,ami miatt más lehet a fogyi,végseb azonos beállítások mellett, az a homlokfelület,és súly.de ezt el lehet hanyagolni.beállításokon múlik ezen felül a többi.annyi mindent lehet állítgatni ezeken,hogy bízd szakemberre.itthon ez nem szokás,ezért vannak roxik,amik azonos állapot mellett 60at mennek,és vannak,amik 95öt.
-
-
Brogyi
őstag
80km/h utazo szerintem irrealis egy 50ccm-tol. A lelket szethajtod, de majd a tobbiek kiigazitanak ha nem igy van.Ha csak nehany honapra gondoltad akkor jo otlet, de roncs lesz szerintem. A 70ccm-es tuning csodak meg benzin temeto. Az hogy 125+ felett valtos a robogo az hulyeseg. 800ccm-es automata valtos fenevad is van, csak legyen ra penzed.
Ez itt az en velemenyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest