- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Ööö, az miért van, hogy Tomato 1.22-nél a Device list-nél a statikus IP-vel kiosztott gépeknek nem teszi be a számítógép nevet? Nem lehetne vhogy rábírni?
Meg nincs vmi leírás a tomato QoS beállításaihoz? (ahelyett hogy szétszemetelném a topikot...)
-
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
válasz
Wes Craven #6213 üzenetére
Vhogy nem vettem észre azt a hsz-t
. Ööö, hát nem vagyok egy nagy szakértője ennek a routernek (najó, igaziból egyik routernek sem), én is csak most ismerkedem vele, de ha sehogyse jó, akkor sztm annyit tehetsz, hogy elviszed haverhoz és megnézed ott is (ha már volt, csak ezt se vettem észre akkor tárgytalan
) és ha ott is rossz akkor sztm nyugodtan küldheted vissza garanciába, csak ne felejtsd el visszatenni az eredeti szoftvert.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Wes Craven #6205 üzenetére
Ugyanolyan routerem van mint neked, és nekemis csak 3 Mbit volt a 4-ből (igaziból csak 3,5, mer kinn lakunk a bekötő úttól távol...), de most felraktam a tomato 1.22-es fw-t és újra megvan a 3,5 Mbit. Esetleg kipróbálhatnád, max ha ígyse jó akkor visszarakod az erdetit, a kutya se fogja megmondani, hogy játszottál az fw-vel.
-
Shad0w
senior tag
Tettél fel nem hivatalos firmware-t, pl. tomato vagy dd-wrt (vagymit)? Csak mert pár napja vettem egy WRT54GL-t és ugyanezzel küzdök az eredeti firmware-el és addig nem akarok tomatot rátenni amíg nem működik rendesen, mer ha vissza kell vinni és nemtom rátenni az eredetit akkor buktam 17 ezer Magyar Forintot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- OLED TV topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged