- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztián98
tag
Akkor már csak azt kellene megtudni, hogy Az antennák lecsavarhatók-e?
-
krisztián98
tag
Engem is érdekelne a torrentezős dolog. Bízok benne, hogy linuxos, mert akkor meglenne a következő routerem, ami jó ideig szerintem beválna. + az antenna is legyen levehetős.
-
krisztián98
tag
A 11-es csatornán van egy AP, de azt csak 3-8 dB-el látom, így őt nyomom el, meg fordítva is
. A szomszédban 10 és 12-es csatorna üres, de a 9-esen 4 AP, a 13-ason megint 3 Ap ezért gondoltam a 11-re, mert itt a közelben viszonylag kevesen vannak. De még mindig azon vagyok, hogy be kellene szerezni egy wrt600n-est, mert tudja a 2,4-et, és az 5ghz-et is. De nem tudom, hogy Linuxos-e illetve lecsavarható-e az antennája?
-
krisztián98
tag
Az Linksys n-es család is 5ghz-es.
-
krisztián98
tag
Azért gondolkozok az 5ghz-en, mert a környékben jelenleg 23db 2,4ghz-es AP van. A cliensekről ne is beszéljek. A problémám a kövedtkező, hogy 2db wrt54g-m van és hiába a 40db-es jel, nincs meg a 2,5Mbyte másolási sebességünk, csak 800Kbyte. Ami nagyon karcsú. Az Ap nálam 10db-es körsugárzó van (zsír új) 4méter H-1000-es, majd 30cm-es pigtail (átalakító). Így megy a routerbe, amin tomatoa 1.13-as van 200mW teljesítményel. A wl rate parancsra 24,36 Mb-et ír.
A másik klinsnél. 2db yagi antenna van. Mind a 3 antenna gyári. Az egyik viszont nem felém néz. Meglehet, hogy ezért nincs meg a kellő sebesség? WRT54G tom 1.11-es szoftverrel és 150mW, wireless ethernet bridge üzemmódban.
-
krisztián98
tag
A firmware frissítésről anníit, hogy wifin is lehet csinálni. A bentről a cégnél mi is wifin keresztül szoktuk és még alig volt baj ebből kifolyólag. De ha van rá lehetőség, akkor inkább kábelen.
-
krisztián98
tag
Hi!
Itt nem tudna nekem valaki segíteni? [link]
-
krisztián98
tag
Szevasztok szeretnék venni egy linksys routert. Már tudom, hogy a wrt54g-s változatok le lettek butítva. Pedig nekem most ilyeneim vannak v3.0. A lényeg, hogy olyat szeretnék, ami tudja a bizonyos 251mW-ot. Mert eléggé problémás helyre fog kerülni. Szóval a jó választás közzé tartozik a wrt54gl és ehhez tud valaki olyan firmware-t ami tudja a 251mW-ot? Ill még olvastam, hogy van olyan is, amiben van usb-s csatlakozás is, azokhoz vannak ilyen 251mW-os extrák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Crypto Trade
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest