- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
girnyau
tag
És abban tudnál segíteni honnan tudom letölteni valamelyik firmware-t és hogyan tudom feltenni, mert a DD-WRT-ből próbáltam valamelyiket, de azt se tudom, hogy az jó-e vagy sem és ráadásul nem ment fel se. És power led villogás lett a vége. Nagy nehezen sikerült újra életet varázsolni bele.
Segítsetek légyszi!
Köszi!
Csáó! -
girnyau
tag
Sziasztok!
Lehet hogy már elhangzott a fórumba, de sajna nincs időm mind a tízezer hozzászólást elolvasnom és szerintem gyorsan tud valaki válaszolni nekem. Szóval van egy Linksys WRT-54GL ver1.1 routerem, hogyan tudok statikus IP címet hozzárendelni MAC címhez? Egyáltalán ez lehetséges? Gyári 4.30.15-ös gyári firmware van rajta.
Előre is köszönöm a segítséget.
Csáó!
-
girnyau
tag
válasz
Flashcash #237 üzenetére
Szia!
Csak az a gondom amit most látok nem írtam le, hogy a másik irányba is kéne sugároznom. Szóval yagi az nem jó, meg ezek a lapantennák sem, mert ezek max nagy nyílásszögüek ami 120-180 fok. Jó persze valamennyit nyom hátra is de gondolom az nem sok.
Szóval valami körsugárzót vennék igazán szívesen.
Ilyet nem tudsz?
Amúgy köszi a segítséget.
Csá -
girnyau
tag
Sziasztok megint!
Mostmár hogy kiderült antennát fogok cserélni légyszi ajánljatok valami fasza antennát. Persze beltéri legyen és az volna a legjobb ha felcsavarható volna a routerre.
Flashcash amit ajánlottál az ebay-on az tetszik csak itthon lehet olyat kapni valahol? Mondjuk néztem gyári linksyst, de az 16000. Az nagyon sok. És nem is biztos, hogy jó lesz. Mondjuk valószínű, mert a routert 2 méterrel arréb vittem a szobába és a másik helyiségbe rögtön 11Mbps volt a térerő a 0Mbps helyett. Csak sajna ott nem tudom hagyni a routert. Viszont olyat lehet esetleg csinálni, hogy egy koax kábellel meghossazbítom az antennát? Mármint leszedem a gyárit csinálok kábelből egy közdarabot 2-2 métert és a végére az antenna. Megvalósítható ez? Nem teszi tönkre a routert?
Csáó! -
girnyau
tag
Szia!
Most elgondolkodtattál azon, hogy lehet nem is a routerrel van gond hanem a noti nem tud visszafele ekkora távot átsugározni? Ilyen előfordulhat? És én azt hogy tudom kiszűrni melyik a leggyengébb láncszem? Amit láttam írtad, hogy az antenna csere megoldás a vételre is. Már bocs hogy ilyeneket kérdezek, lehet valakinek ez egyértelmű, de nekem az első wifis dolgom. Szerintem megkockáztatok egy antennát, veszteni biztos nem vesztek vele. Ha nem megy akkor még esetleg marad egy kis teljesítmény növelés persze határokon belül és ha úgy se akkor így jártam
. Ja és még egy kérdés az eredeti firmware-ben lehet valahogy sávszélt korlátozni vagy sem. Ha nem akkor melyik firmwaret érdemesebb feltenni (tomato vagy dd-wrt? ).
Ja és már azóta sikerült megnéznem tényleg olyan az antenna csati és széttekerhető úgyhogy a G-s antenna jó ehez is (méret meg minden fasza).
Köszi a segítséget!
Csáó!
[Szerkesztve] -
girnyau
tag
válasz
Flashcash #225 üzenetére
Szia!
Amúgy nem sokkal kéne növelni a teljesítményt. Szerintem egy 10-15mW már elég volna, ugyanis az van, hogy a konyhának a fala olyan 30 cm vályog. Az ajtóba még van 5Mbps, de beljebb lépek 1m-et és ott már nincs, vagyis néha 1Mbps, ezért gondolom nem kéne valami extra nagy teljesítmény növelés. Mondjuk az antenna csere volna a legtökéletesebb dolog csak nem láttam a linkbe amit elküldtél a gl-es típust csak g és gs. Ez azt jelentheti, hogy az enyémen gl-esen nem is lehet antennát cserélni?
Ja és firmware-t honnan lehet letölteni. Olyat ami jó is. És a gyárit le lehet menteni ha valami gebassz volna?
Hello!
[Szerkesztve] -
girnyau
tag
Szaisztok megint!
A firmware verzió: v4.30.7, Jun. 20, 2006
Ennyi!
Szaisztok! -
girnyau
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy lehet-e valamilyen úton módon a linksys WRT54GL linuxos routeren teljesítményt növelni. Antenna cserével vagy valami szoftveres megoldással, állítással.
Aki tud segítsen. Előre is köszönöm!
Hy all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest