- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atanos
csendes tag
válasz
Zozo7777 #11423 üzenetére
Köszi a gyors választ, de akkor biztos nem voltam egyértelmű
A Belkin és a Linksys nincs egyszerre a hálózatra kötve, hanem a Belkint használom, de lecserélném a Linksys-re. Azaz Belkin menne a kukába, DE a Linksys-t hiába kötöm a hálózatba egyszerűen nem tudok csatlakozni a netre. További választ előre köszönöm.
-
Atanos
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem olvasok vissza lehet volt már ez a probléma, de a következő a gondom.
Van egy régi Belkin routerem, amivel simán tudok netezni csak, hogy azon nagy valószínűséggel nem megy rendesen a wireless. Na most vettem egy Linksys WRT54GCv3-as router-t, hogy tudjam használni a WIFI-t is. Beállítok mindent, amit kell a gép DHCP-ről kér IP-t, a routeren PPPOE van állítva felhasználóinévvel és jelszóval. Azonban még sincsen netem. Hiába próbálok akár a routeren csatlakozni, az írja ki, hogy "Connection PPPOE server failed.". Hálózat van, de az internetre nem kapcsolódik rá. Belkinnél a vezetékes hálózat működik, azon neteztem azóta is, de szükségem lenne a WIFI-re is. Megtudja-e nekem valaki mondani, hogy mi lehet a probléma a Linksys-es routeremmel?.
Oprendszer: Windows 7, Szolgáltató: Invitel, Router: WRT54GCv3
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest