- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Nemrég lecseréltem a routert mert szakadozott a net, lehet nem ő volt a hibás mindegy. A szolgáltató által adottal jó a kábeles is illetve wifi is, csak az sajnos egy egy antennás D-Link. Egy ilyen WRT54GL el tovább tudom vinni a jelet? Vagy lehet erősíteni a wifit? Mert amibe a netkábel be van dugva a gyengébb, az fent van és szeretném, ha az udvaron is lenne normális jel. Így a wrt-t a ház másik végébe tenném ahol még van jel, hátha onnan tovább tudná erősíteni.
Vagy ez az egész egy halott ötlet?? xD
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Intruder2k5 #12341 üzenetére
Köszi
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
TP link tl wr741nd típusú router olyat csinál, hogy folyamatosan szakítja a netet volt resetelve minden tehát alapbeállításokon ilyen. Valakinek valamit ötlet? Már nem új úgy kaptam ismitől.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
markoka001 #12224 üzenetére
A telefon és tablet nem minden esetbe támogatja az adott titkosítási típust, próbáltad másikkal pl WEP?
Vagy kézileg megadni a wifi hálózat adatait? -
Lacuss20
senior tag
Maradtunk a j bevált 54GL-nél
a wifi hatótávot tudom valahol állítani a kezelő felületen vagy az fix?
-
Lacuss20
senior tag
A mai nappal szolgáltató váltással együtt jár, hogy kapok egy új routert is hát nagyon kíváncsi leszek. ( 10Mb/s / 2Mb/s lesz az 5/1 es netből).
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok! A WTRG54GL típusú routerről, hogy lehet kideríteni, hogy ő e a felelős az internet szakadozásáért? Valaki tippet tudna adni?
Köszi! -
Lacuss20
senior tag
Ma pillanatnyi értéknek steamről letöltés 959kb/sec 5Mb T-Home
azért ez már valami xD
, ha le van tálcázva a steam 700-750 el szed le ugrálva 650 re.
, de egy 1.5 Mb/sec nek még mindig örülnék.
Majd jövőre az új szolgáltatótól hátha -
Lacuss20
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11971 üzenetére
Szia hát az nekem itthoni netnél bőségesen elég lenne. Így is a nagyobb játék vagy progi 15Gb pl egy este alatt lejön, de azért sokszor jó lenne, ha nem kellene annyit várni bármi legyen is az. Illetve az van még, hogy valaki codozik egy másik gépen meg megnyitunk egy tartalmasabb weblapot, ami nincs gyorsítótárazva és akkor bizony egy kis időre kemény lagg van. Gondolom ez már beállítás kérdése. Érdemes amúgy frissíteni 13064 firmwaret?
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Linksys WRT54G/GL/GS
Firmware-verzió DD-WRT v24-sp2 (10/10/09) vpn - build 13064Erről a ketyeréről lenne szó 5MB/s a netem jelenleg. Max 650 Kb/s el tudok szedni. Közeljövőbe cserélnénk 10Mb/s re, de egy ismerős azt mondta, hogy ez a router max 8 Mb ig tudja kezelni. Ahogy nézem van ára a mai napig jóval 10 ezer felett és sok helyen látom pl egyetemen is. Tehát azt szeretném megtudni, hogy tényleg nem bírná e el? 3 gép megy róla, most a max letöltés mellett, 650kb 39% kihasználtságot ír a procira. ( 200Mhz )
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest