- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiggi
csendes tag
Én úgy gondoltam, hogy a két wifi router között megy a bridge, de ezt a repeater módot is menézem, köszi.
Egyébként a háló úgy néz ki, hogy sima dsl router-> dlink wifi router -> linksys router(client bridge)->client.
A net egyébként átjön így is, csak wifi klienssel vagy nagyon gyenge a jel vagy nincs is.A két antennával nem lehet valamit csinálni, hogy jelerőségtől fügetlenül váltogassa őket?
-
tiggi
csendes tag
Sziasztok!
Összekötöttünk egy Linksys routert egy dlink routerrel, biqad antenna segítségével, a két router között rendben is van a jel kb.: 30-45% között mozog és most is azon keresztül netezek.
Viszont a Linksys másik antenája az eredeti maradt és hiába vagyok tőle egy méterre a jelem "nagyon gyenge", pedig szeretném, ha a lakáson belül is wifin csatlakozhassak.(A wifi hálókártya egyébként teljesen jó, más hálózatokban már használtam.)
A Linksys routerben DD-WRT firmware frissítés történt és "Client Bridge" módban megy, azaz van egyharmadik nem wifis router is, ami a netre csatlakozik és fut rajta a DHCP.
Valami ötlet, hogy merre keressem a hiba okát?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest