- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabcsikovo
csendes tag
Sziasztok
Van egy linksys wrt 54gl 1.1 routerem .. Win 7 van a gépemen .. Volt egy áramkimaradásunk és azóta a linksys nem adja tovább a jelet ..Modem teljesen jó , ha azt csatlakoztatom a géphez simán csinálok internet kapcsolatot..
De viszont az internet csatlakozást ami a modemből jön azt nem a router internet csatlakozójába nyomom ,hanem a 4 port közül valamelyikbe akkor simán csinálok ott is internet kapcsolatot..
Soha nem frissítettem..A setup részben csak a ppoe-re állítotttam és a passt írtam ujra ennyi volt amit a router beállításainál mindig is buheráltam..
Lehet hogy elszálllt? ezt hogy tudom meg?? már 3.5 éves de ezeknél a routereknél a kor nem akadály ..
légyszi segítsetek -
gabcsikovo
csendes tag
szia mester
a köövetkező.. win7 64 bit eddig 8m nettel semmi gond nem volt.. elkezdek játszani és kifagy a játék illetve abban a percben a mumble is... a windows megy ...hálózatnál kis sárga felkiáltójeles háromszög jelzi hogy nincs kapcsolat....csinálok egy másik kapcsolatot jelszó felhasználónév stb ...azonnal indul....nem tudom mi van fent a routeren..te adtál abban is segítséget hogy tudom beleírni a jelszót...ne haragudj nem tudom mi az a Router Keep?
belementem a routerbe van ott valami gaming dolog.. nem tudom kell itt valaminek lenni?... az a legérdekesebb csak játéknál szakad a net és a mumble...már oprendszert is telepítettem és még mindig nem jó.. -
gabcsikovo
csendes tag
sziasztok
wrt54gl-el van problémám...előfizettem egy nagyobb netre azóta nincs szerencsém...már kijöttek a modemet kicserélték nagyobb teljesítményűre ill a szűrőt is cserélték...tény gyorsabb lett.....egy nagy problémám van ahogy felmegyek multit játszani, kifagyok...akkor ujra kell csatlakozni jobb esetben vagy uj kapcsolatot kell neki csinálnom.... most úgy próbáltam hogy kiiktattam a routert... úgy néz ki úgy megy... hogyha csak böngészek semmi nyűgje nincs..... de játék alatt töbször szakadok... valamit nem állítottam be?? eddig 8 m netem volt egész jól ment kifagyás nem volt... most 15m és állandóan fagyok egy war alatt legalább 8 szor...
légyszi segítsetek... nem bírja router ?? vagy valami beállítási hiba?? -
gabcsikovo
csendes tag
Sziasztok
Van egy wrt54gl routerem ...az internet sebességemet felemeltettem a szolgáltatomnál.Ahogy felemelték nem volt internet kapcsolatom..Na akkor csinálok egyett gondoltam..
Bejön a jel modembe onnan megy a routerbe onnan meg a gépbe...Az a gond hogy bármilyen kapcsolatot csinálok nem csatlakozik fel a netre...De viszont ha kihagyom a routert akkor tudok kapcsolatot csinálni és fel is megy.....Az invitelnél azt mondták konfiguráljam ujra a routert...Csak sajnos a cd-je már nincs meg,,és a többi verziót nem tudom... Ja és persze mivel uj csomagra váltottam a felhasználónév ill a jelszó is uj lett...
légyszives segítsetek ha tudtok -
gabcsikovo
csendes tag
sziasztok
átköltözök a meletünk lévő házba...hogy tudnám átlőni az internetjelet?az irodában linksys 54gl van.....körülbelül a távolság 20-25m...persze falakkal együtt.
van erre valami megoldás? valami olyasmi amivel nem kéne a két ház között vezetéket kiépíteni...
köszönettel: gabcsikovo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest