- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomio
tag
válasz
Rommel6600 #1548 üzenetére
Helló!
Ismét én. Remélem nem gáz de megint valami ami számomra tisztázásra szorul, konkrétan:
>>Hát azért...
Legalább a timeoutokat nem ártana az 5 napról átállítani mondjuk 5 percre hogy ne haljon meg a router ha majd elindul egy torrent kliens.
Max kapcsolatokat 1024-re vagy 2048ra állítani sem árt.<<
Történt ugyanis hogy végre sikerrel vettem az akadályt az SMC f0stalicskám fw-frissítésén végre sikerrrel túl vagyok. Teszt van hogy dobja-e véletlenszerűen a netet. A másik gondom, a torrent utáni/közbeni azonnali netleállás igen hamar kibukott a frissítés után is(rá 2-3 órával).
De a fenti tanácsod kissé elgondolkoztatott, asszem nekem is erősen torrent-specifikusan rá kéne állnom a router belövésére. Lehet mindössze ennyi a gond. Jó lenne.
Csakhogy akkor mit is kéne nekem (mindenkinek!) beállítani a routerén hogy a torrentezést bírja. Sőt szeressea router.
Azt tudom hogy a torrent, a működéséből adódóan, jelentős terhelést jelent az eszközöknek: sok-sok kapcsolat egyszerre, sűrű egyidejű adatcsere [a trackerrel, a többi klienssel, ráadásul itt a kölcsönösség miatt le és feltöltés, a kliensekkel méghozzá több szál le és több szál* fel] Azaz ajánlott a router OPTIMALIZÁLÁSA az ilyen jellegű forgalomhoz. Ha a torrent túl OFF lenne eme topikhoz akkor egy jártas tag adhatna egy linket egy Router-optimalizálás torrent(jellegű) kapcsolatokhoz c. topikhoz.
* Mi is egy szál tulképpen, több mi egy klienshez?!?
Előre kösz mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest