- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjsz
senior tag
válasz
Ladislaoca #13753 üzenetére
Asus RT N18U. Természetesen Tomato firmware-el.
-
válasz
Ladislaoca #13357 üzenetére
-
válasz
Ladislaoca #13355 üzenetére
Aham! Azért nézd meg a kábelmodemen a jelszinteket! Ha rendben van, akkor az is lehet, hogy döglődik a Linksys router, vagy esetleg a tápja...
-
válasz
Ladislaoca #13353 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy ez a DNS hibaüzenet már csak a következmény, az eredeti ok pedig az, hogy egyáltalán nincsen net? Így persze aztán logikus módon a DNS szerver sem érhető el...
-
válasz
Ladislaoca #13056 üzenetére
Nem tudom, de ezek szerint akkor valami a routerrel nem kerek! Ha rajtam múlna, maradna a Tomato fw!
-
válasz
Ladislaoca #13054 üzenetére
OK, rendben! Ha továbbra is rendetlenkedne, akkor esetleg lehet még próbálkozni 3rd party firmware-el a routerre, amiben van DNSCrypt-proxy, ezzel biztonságosabb lenne a DNS elérés! De ha jó lesz, akkor nem kell bántani!
Szívesen!
-
válasz
Ladislaoca #13052 üzenetére
Akkor pedig mégiscsak DNS gond, mert a torrent IP alapon működik, az nem használ DNS szervert!
-
válasz
Ladislaoca #13050 üzenetére
Ha ezzel sem jó, akkor lehet nem is a DNS szerver, hanem tényleg az egész netszolgáltatás döglődik nálad, ami lehet helyi hiba is, például modem miatt, de lehet hálózati, vagy központi hiba is!
-
válasz
Ladislaoca #13048 üzenetére
Ezt több kliensen is csinálja?
-
válasz
Ladislaoca #13046 üzenetére
Természetesen megtarthatod, ez nyilvános dns szerver, amit a google üzemeltet, és bárki használhatja, és nem fáj az invitelnek se! Én is ezt használtam évekig, jelenleg opendns van beállítva, az is ugyanilyen, csak más cég! De ha éppen úgy van kedved, vissza is állíthatod, tök mindegy!
-
válasz
Ladislaoca #13044 üzenetére
-
válasz
Ladislaoca #13042 üzenetére
Szia!
Állíts be egyedi DNS szervert! Más is jelzett ilyet, szintén Invitel nettel, valószínűleg döglődik a DNS szerverük!
Google szerverek
8.8.8.8
8.8.4.4OpenDNS
208.67.222.222
208.67.220.220
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest