- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeeFH
csendes tag
válasz
Cs.-Istvan #2021 üzenetére
köszönöm a válaszod!
feltelepítettem a programot arra a gépre amelyiken a router beállításokat szoktam végezni, és az egyik notebook-ra.
nagyon láma vagyok ebben a témakörben, ugyhogy csak sematikusan tudom kifejezni magam:
szóval a PC-n elindult valamilyen analízis, miközben ezt a sort irom már a 6500. sornál tart. ebben rengetek sötétvörös, fekete, szürke, kevesebb világoskék, és annál is kevesebb zöld sort dobott ki, ha kidobott egyáltalán.
a notebook-on képtelen volt bármit is megvizsgálni, gondolom mert nem vezetékesen csatlakozik, vagy inkább nem tippelek.
úgyhogy pillanatnyilag ez az állapot, a cél gondolom a vörös, fekete, és egyéb morcos színeket barátságosabbá tenni. hogyan? köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Nikon DSLR topik
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Villanyszerelés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest