- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Apple Watch
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
addikt
Sziasztok!
Meghalt a Linksys WRT54G ver.2 Routerem.
Feltettem rá a dd-wrt-t. Először ment is rendben ahogy kell, bekonfigoltam, működött. Aztán egyszercsak megállt a tudomány. Most villog a routeren a power led, nem enged semmit, pingre nem válaszol. Próbáltam reset-et, de ez sem segített. Annyit vettem észre, hogy ha a reset gombot nyomvatartva dugom be a konektorba, akkor a DMZ led világít (a power továbbra is csak villog), reset gomb nélköli bedugásnál nem világít a DMZ. Próbáltam a gyári firmware frissítő progival feltolni az eredeti szoftvert, de az sem találja a router-t. Tftp szintén nem találja meg.
Erre tudtok valami megoldást? Esetleg nincs valami sorosport(feltenni a szoftot újra) belül a router-ben?
Előre is köszi a segítséget!
Lala
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- ASUS ROG Zephyrus M16
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest