- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-Tom-ee
csendes tag
Látom körbenéztél te is pár helyen...
Ha elküldöd, azt megköszönöm, végülis egy próbát megér. (amíg van ötletem/ötlete másnak, addig nem szívesen dobom ki) Bele csak annyit piszkáltam, hogy a JTAG-nak beforrasztottam egy tűsort - mivel csak a helye volt meg. Tegnap már idehoztam a csavarhúzót is, de még tűrtőztettem magam.
A kábel egyébként nekem is olyan 15 cm körül lehet. (régi IDE kábel kicsit megnyesve)
Csinálok egy mentést, megnézzük, mi van benne. Ámbátor lenne egy érdekes kérdésem: ha valóban 2 MB-os a flash, ahogy mondtad (meg ahogy máshol is írják, és ahogy azt a repait kit progija is írja minden egyes alkalommal) akkor hogy mehet fel rá 2,8, sőt 3,2 MB-os kernel? Csak mert tftp-n keresztül tegnap feltoltam rá egyet, mindennemű hibaüzenet nélkül...(persze azzal sem voltam kint a vízből, úgyhogy töröltem is)
Keresgéltem még mellé, és láttam a Tomato nevű fw-t több helyen is. Van róla egy cikk, ami nagyon tetszik, grafikus kijelzés, csomó újítás, stb. Annak nincs véletlen egy micro verziója? Kipróbálnám. (persze ha már megy az alapgép)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- TPM (trusted platform module) topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Borderlands 4
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest