Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gedikart

aktív tag

Üdv.
    Adott WRT54G router v2.2 és WAP54G v2 AP. Az AP bridge módban van, 2 vezetékes pc kapcsolódik rá egy switchen keresztül. Ha felteszem a routerre a 4.20.8 gyári fw-t, akkor az AP oldali gépek közül egy időben csak egyet tud kiszolgálni. Ha egyszerre megy a letöltés mindkét gépen, akkor mindegyiken megáll a letöltés (olyan mintha Client módban lenne az AP, csak egy MAC címet lát/szolgál ki). Ha felteszem a tomato 1.22 fw-t, akkor szintén fennál a probléma mint a gyári 4.20.8 fw-el.
    Maximum a 3.03.9-es linksys fw-t tudom használni. Azzal gond nélkül megy az ap oldalon egyszerre is a 2 gép.
    Az Internet kapcsolat sokszor megszakad, router felületén disconnected státusz. Keep Alive Redial módot állítottam be, de így csak 20 másodperc múlva kezd el tárcsázni újra a router. Hogyan tudnám ezt az értéket csökkenteni mondjuk 5 mp-re? Kinek kellene írnom hogy módosítsa az alap 20-180 sec -es tartományt a gyári 3.03.9-es fw-ben? Hazai linksys support nem hiszem hogy tudna segíteni. Tomato fw-ben ezt az értéket levehetem 20 sec alá, de az említett ok miatt nem tudom használni a tomatot.

Új hozzászólás Aktív témák