- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Nem tudom miröl beszelsz, mivel gpu limitrol volt szo, erre a hozzaszolasodra valaszoltam: :
“ Ma már alig van olyan játék, ami 1440p-ben VGA limites“
Az az erzesem nem vagy tisztaban azzal, hogy mi az a gpu limit.
Röviden azt jelenti, hogy a kepkockak szamat a gpu ereje limitalja.
Azt irtad 1440p -ben manapsag nincs gpu limit egy jatekban sem, ez viszont nem igaz. Egy gpu tesztnel vilagosabban semmi nem mutatja meg, hogy a legtobb jatek gpu limites, nem ertem mit nem ertesz ezen. Nem fog tobb fps kijonni a tesztelt 5070-böl, csak mert beteszel melle egy ujabb procit, total irrelevans, hogy mondjuk 7800x3d-vel tesztelnek. Ezt jelenti a gpu limit.A cpu limitet nem tudom hogy miert hozod ide, mivel gpu limitrol beszeltel korabban, erre hoztam cafolatkent grafikonokat.
Egyebkent a cpu limit azt jelenti, hogy a cpu limitalja a kepkockak szamat, remelem ezzel tisztaban vagy. A korabbi grafikonok viszon vilagosab mutatjak, hogy a vga ereje limitalja az fps-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mintha két processzort kapnánk egy csomagban: az AMD 3D V-cache gyorsítótárat pakolt a 9950X egyik CCD-jére.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest