Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Küldtem be eredményt e-mailban!
-
dokar
addikt
Te, lökj már be a 32M tesztbe! Kép: [link] cpuz szám: 77729
Ha vmi hiányozna, akkor az ott lesz az aláírásomban.
A stabilitásra mentem rá, nem az ereedményre, burkolt up szintén.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
dokar
addikt
Időközben sikerült megállapodásra jutnom end73-al:
Mindkét toplista üzemelni fog. Kérem szépen nem konkurencia lesz, hanem kooperáció!
A CPU Tuning Toplista, mely a www.cputuning.fw.hu-n található, kizárólagosan csak a százalékos órajelnövekedéssel foglalkozik és a tuningokhoz kapcsolódó iránymutató megoldások, javaslatok és ötletek összegyűjtésével. Én ezzel a toplistával szeretném lelkesíteni a hazai tuning beállítottságú számítógép tulajdonosokat. A százalékos órajelnövekedést +%ban értem, tehát a 100% feletti rész. (100% az alapállapot). De ahogy end73 nevezi, %OC, az is helytálló (Over).
A www.OCZ.hu a tuningolt gépek tesztelésére szolgál. Sok féle program segítségével tesztelhetitek le gépeiteket, hogy milyen teljesítményt érnek el a különböző toplistákon.
A két oldal tehát kiegészíti egymást. Aki a bench-ekre (teljesítmény tesztekre) kíváncsi, vagy ''túl'' erősnek érzi a gépét, az a www.ocz.hu oldalt keresse fel. Akit pedig a százalékos tuning érdekel az a www.cputuning.fw.hu-t látogassa. Itt az olcsó gépekkel is labdába lehet rúgni. De a top10 az OCZ.hu-n is elérhető lesz.
Mindkét oldalnál azonos a szemlélet: processzor-memória-alaplap és a hozzá tartozó szoftverek és egyéb kiegészítők; videokártyákkal és 3D benchmarkokkal nem foglalkozunk.
Jó tuningolást!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dokar
addikt
Különösebben nem tud meghatni, hogy mikor volt kész alapdizájnod, nem kell a finomítgatás.
Én normális voltam hozzád, de látom te nem tudtad megállni, hogy ne legyen arrogáns a válaszod.
''a fórum nem ingyenes felület vállalatok, vállalkozások számára.'' (Fórum alapelvek)
Ne ilyen áron akard már reklámozni a kis számtechboltodat. -
dokar
addikt
Ha megkérhetlek, a +%tuning ötletemet (amit te %OC-nak nevezel) ne nyúld le pls! A CPU tuning toplistát lassán már egy hónapja elkezdtem, full önkéntes alapon. Te még előtte elkezdted a Super PI eredmények összegyűjtését. Ez így rendben is volt. Tudom, neked ott a bolt, a toplistád jó kis reklám a cégednek. De ez engem nem érdekel, csak az, hogy ne vedd el a kenyerem.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

OC többesszáma?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)