- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci_
tag
Szia
Ertem, akkor ezekszerint, ameddig nem raid-be kotve van hasznalatban a deli hid, addig ICH5R helyett ICH5-kent van jelen es azert latja igy az Everest... Amugy nalam minden gyors es jol funkcional, csak mar kezdtem meglepodni es arra gondoltam, hogy ez meg tul korai lap es ebbe meg mas chip kerult, mint pl a P4C800-ba vagy a P4C800 Deluxe-ba amikben ICH5 van, de mar megneztem mindenhol es nem mutat semmilyen jel arra, hogy a P4C800-E Deluxe-ban mas cip lenne..
Koszi a segitseget ismet
Udv
Marci -
Marci_
tag
Szia
Amugy van valami szamottevo kulonbseg a Rev. 1.xx es a Rev 2.xx lapok kozt? Irta az egyik gyerek ebben a topicban, hogy rarakott meg valami plusz alkatreszt a gyarto es igy jobban tuningolhato. Mas kulonbseg nincs is?
Nekem van:
2xP-ATA csatorna [4eszkoz]
1xP-ATA Raid csatorna [2eszkoz]
2xS-ATA Raid csatorna [2eszkoz]
2xS-ATA csatorna [2eszkoz]
Szal osszesen 10eszkozt tudok rakotni a lapra. A 2db S-ATA Raid-et arra erted, hogy 2x1eszkozbol allo raid?
Udv
Marci -
Marci_
tag
Szia
Akkor ugy tunik nem egyedi a dolog, de engem csak azert zavar, mert ha megnezed az Asus honlapjan, akkor ott azt irjak, hogy ICH5R van rajta, de en semmi nyomat nem talalom ennek Everest vagy mas programok alatt. Amugy Neked is Rev 1.xx lapod van, vagy mar az ujabb? Megnezem a Matrix Storage drivert aztan felteszem, kivancsi vagyok mit tud... Koszi a segitseget!
Udv
Marci -
Marci_
tag
Mondjuk azt sem ertem, hogy az alaplap cd-jen miert nem talalkoztam matrix storage driverrel. IAAR-re emlexem, rajta volt a cd-n de mivel inkompatibilis HW uzenettel megszakitotta az installt, igy nem jutottam vele sokra.
-
Marci_
tag
Udv
Koszi a valaszokat.
Bocsi, de az kimaradt, hogy hasznalom a sata es a pata raid-et is stripe mode-ban...
Szoval azt mondod, hogy ha hasznalom a raid-et, akkor IAAR kell, de ha ki van kapcsolva a raid, akkor matrix storage driver? Hat ebben az esetben vegkepp nem ertem, hogy miert nem latja az ICH5R-t es miert csak ICH5-ot lat...
Szoval a kerdes meg adott es nagyon szivesen vennek minden valaszt. -
Marci_
tag
UP
-
Marci_
tag
Hali
Asus P4C800-E Deluxe Rev 1.0 lapom van. Sikerult vegigolvasnom a topicot es korabban arrol esett szo, hogy ezen a lapon ICH5R chip van es igy a RAID controllert a deli hid vezerli es nem a promise, ezt irja amugy az Asus honalpon is az info az alaplappal kapcsolatban. Nekem csak az a problemam, hogy az Everest azt irja ki, hogy a deli hid Intel 82801EB ICH5, az Intel Application Accelerator-t nem is tudom igy feltenni, mivel az Intel honlapjan azt irjak, hogy csak az ICH5R-re lehet felrakni, ICH5-re hasznaljam a Promise driveret.Nem igazan ertem, hogy miert nem az a chip van rajta, mint aminek kene es felettebb zavar, hogy nem tudom felrakni az IAA-t.
Ha valaki el tudna nekem magyarazni, hogy mi a megoldas, nagyon megkoszonnem.
Udv
Marci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest