- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Symbio
senior tag
válasz
kiskornel #1842 üzenetére
Az első benyomások az Induro tripodról. Bár nagyon nincs összehasonlítási alapom, de nagyon stabil. A cseretalp fém, könnyen behelyezhető a fejbe. Megpróbáltam a 90 fokos beállítást: készítettem egy képet, majd ugyanabban az állásban 20 perccel később még egyet, hogy lássam, elmászik-e és nem találtam eltérést a két kép között. Persze ettől még az 1000. alkalomnál, kopott golyónál mát lehet, hogy nem így lesz.
Szóval tetszik, azt kaptam, amire számítottam, így ezt az összeget megérte (~31.500 szállítással) -
Symbio
senior tag
válasz
kiskornel #1842 üzenetére
Sajnos azonnal kellett az állvány és a gépet, az objektívet és a Nikon R1-es makro vakut is most vettem meg, így perpillanat számít az a 15e Ft is (mert még kell egy táska is, amiben tartom a cuccost)
Teljesen függőlegesen nem kell fényképeznem állvánnyal, max kb 45 fokos szögben, de majd elválik
Köszi a konstruktív eszmecserét, mindig tanul az ember
-
Symbio
senior tag
válasz
kiskornel #1838 üzenetére
Ez amerikai gyártó, nem tartom valószínűtlennek, hogy alkatrészt kapok hozzá.
De nem is ez a lényeg.
Persze, hogy jobb a másik két gyártó terméke, nem vitatom. De nekem egy hobbi szintű állványra volt szükségem, nem használom napi szinten, bírjon el kockázat nélkül egy D90-et és egy 105-os makrót (<1,5 kg), nincs nagy tele.. Szinte csak beltérben használom, egy szem géphez. Tárgy fotózás, szinte csak egy állásban, néha napján. Első SLR, első tripod.
Ha kinövöm és lesz hatalmas telém és viszem a természetbe, lesz majd másik
Mit javasoltál volna, ami nem min. 1,5X ennyibe kerül? -
Symbio
senior tag
Végül az Induro AKB1 -re esett a választást a jelentős árkülönbség miatt (31.246 .- Ft házhoz szállítva).
A Manfrotto vagy Giotto állványok 46e -től lettek volna.
Remélem nem bánon meg a sóherkodást, majd beszámolok a tapasztalatokról. -
Symbio
senior tag
A Giottos állványoknál mennyire reális a vízszintes rúddal való makrózás egy max 2 kg-os SLR+obi esetén? A fényképeken nagyon látványos, csak félek, hogy felbukik a mutatvány
Mert egyébként szimpatikus lenne egy Giottos alumínium állvány (MT9351) pl egy Manfrotto 494RC2 gömbfejjel
A másik, amit kinéztem az Induro AKB1 kit lenne, ami most a Mikrosatnál 33e-ből meglenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest