- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsikov
csendes tag
válasz
kiskornel #3399 üzenetére
Megkukkantottam pár Manfrotto állványt az említett szériából. Árban már olyan 32-40k körül megkapja az ember, szóval az ebben az árkategóriában találhatók gondolom nekem már megfelelnek. Giottost keresni meg hát majdnem tűt a szénakazalban. Többi márkát annyira nem néztem, lévén nem feltétlen megbízhatóak.
Állványfejeknél Manfrottoból a 10kg feletti teherbírású már elég drága. Viszont akadtam ilyenre: Vanguard
Gondolom 32 kg-ot nem bír, de ha a 20-at tudja már bőven jó. Egyébként van egy 20kg-ot elbíró változat bár árban nincs nagy különbség. Megérné a kettő közül valamelyiket?(#3400) *Ropi*:Igazából gondolhattam volna akár arra is, nem volt teljesen egyértelmű.
cattus,*Ropi*, kiskornel: Köszönöm a válaszokat!
-
Csicsikov
csendes tag
A tanácsotokat szeretném kérni.
Gondolkodom a csillagfotózáson, bár még nem szántam el magam rá.
Ahogy néztem a topicot 50k alá nem érdemes menni.
Szóval milyen állványt és állványfejet érdemes venni ezzel a kerettel?
(Nikon D90-et kell elbírnia meg "nehezebb" esetben egy Tamron 70-300 tele, kb.: 1,5 kg, ennél többet nem hinném, hogy pakolnék rá)
Ezek mellé kellene egy távkioldó is, szóval akkor már megkérdezem azt is, nincs-e valami javaslat, tanács ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest